Skocz do zawartości
demek

Trzecie Zamowienie Z Niemiec Na Czesci Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

przychodzi ci obciazenie na 1,5 euro na twoja karte z paypala i tam jest trzycyfrowy numer ktory musisz wpisac w paypalu zeby aktywowac w pelni mozliwosc placenia

tylko trzy cyfry? to łatwiej niz totolotek :D trzewba było strzelac, w koncu bys trafił odpowiednia kombinacje i wiecej byłoby dla tego chłopaka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nic do tego, ale spytalem z czystej ciekawosci bo tez chcialem zalozyc konto w paypalu, a ta wiadomosc jeszcze mnie przyspieszyla :)

i czekam wlasnie na zaksiegowanie operacji - mam nadzieje ze 3 dni i bedzie wszystko ok :)

jesli masz dostep do rozliczenia karty online to bedziesz mial - kase pobierze w ciagu 3 dni ale wyciag z karty to inna bajka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli masz dostep do rozliczenia karty online to bedziesz mial - kase pobierze w ciagu 3 dni ale wyciag z karty to inna bajka :)

kase od razu pobralo - jest w formie blokad na koncie, a czekam na pojawienie sie pozycji na wyciagu - przeciez to nie ma znaczenia czy wyciag online czy papierowy zapis jest taki sam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@atek, jesli mozesz, to informuj nas w tym temacie, jak przebiega zamowienie (czy cos sie ew. nie zmienilo, co mowią goscie z alphacoola itd.).

wiesz, madmax pisal juz o tym, ze nawet pierwsze zamowienie nie zmienilo statusu mimo iz zostalo zrealizowane - moge conajwyzej wyslac mail np w piatek do nich czy zaksiegowali juz kase - i do czasu az nie dostane paczki to tylko moge maile do nich pisac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o mnie - to chcialem moja kase i tak oddac dla ateka (czy jak to tam sie odmienia :P) - duzo z tego nie zostanie, a jak wszyscy by to zrobili, to mialby chociaz jakies wynagrodzenie za swoj poswiecony czas....

Co z tymi pieniedzmi zrobi, to jego sprawa, wiec jezeli chce oddac na cel charytatywny to chylę czoła.

W każdym razie to co zostanie z mojej działki jest twoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy trochę nie przesadzacie z tym popędzaniem? Paczka przyjdzie to będzie. Liczbę postów nabijacie?

Edit: Jeśli chodzi o moją resztę to cel charytatywny jest dobrym pomysłem

Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o moją resztę, to też się zgadzam, zeby atek zrobil z nią, co uważa za stosowne.

Co do nabijania, ja staram się go raczej unikać ( :] )...

Co do popędzania, nie wiem, czy miałeś na myśli również mnie, @AndyN, ale ja po prostu chciałbym być na bierząco informowany o przebiegu zamówienia. Czy będzie to za pośrednictwem maila, czy forum, wszystko mi właściwie jedno, ale @atekowi (wlasnie, jak się Twój nick odmienia? :E ) chyba łatwiej byłoby w ten drugi sposób...

@atek, wiem, tak to już jest, i właśnie proszę Cię o informowanie nas (przynajmniej mnie), jeśli coś nowego/interesującego ( :E ) sie dowiesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pisalem w pierwszym poscie, ze nie robie tego by zarobic - zaproponowalem cel taki a nie inny bo jakas kobieta zalozyla temat - oczywiscie jesli ktos chce reszte to nie ma problemu a ci, ktorzy ja przeznacza na cel dobroczynny to chwala im za to

Jezeli chodzi o mnie - to chcialem moja kase i tak oddac dla ateka (czy jak to tam sie odmienia :P)

juz pisalem, ze jestem demek a nick atek mam tylko dlatego, ze na demek wejsc nie chcialo :)

pisalem do administracji czy mozna zmienic ale odpowiedzi nie dostalem - a jesli pytasz o odmiane to "dla atka" a nie ateka :P ale piszcie jak chcecie bo mi to ni przeszkadza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pisalem w pierwszym poscie, ze nie robie tego by zarobic

juz pisalem, ze jestem demek a nick atek mam tylko dlatego, ze na demek wejsc nie chcialo :)

To ze nie robisz tego dla kasy, to jedno, a to ze poswiecasz swoj czas to drugie.

Nie wiem ile tej reszty zostanie - ale zalozmy ze np. 10 zl - to przy zamowieniu prawie na 400zl te 10zl zwisa mi dorodnym kalafiorem (jak to mowi moja siostra), mnozac to przez liczbe osob, uzbiera sie sumka calkiem, calkiem - np. w sam raz zeby sobie skoczyc na piwo z kumplami czy cos. Jakby nie bylo - poswiecasz swoj czas dla nas - dlatego moim zdaniem ta kasa jest dla Ciebie, a jezeli chcesz ja oddac charytatywnie, to tylko plus dla Ciebie

Co do nick'a - to nie chcialem wprowadzac zamieszania - napisalbym Demek, i jestem pewien, ze niektorzy, by sie pogubili o kogo chodzi. :P

Wydaje mi sie, ze oba tematy sa zakoczone, wiec nie ma sensu pisac - a swoja droga, to tak jak w poprzednich zamowieniach - zadziwia mnie "elokwencja" osob, ktore tak wlasciwie nie maja z tymi zamowieniami nic wspolnego - co prowadzi do dosyc szybkiego rozrastania sie tematu

P.S. (z tego co pamietam to chyba moj 3 czy 4 post w tym temacie - i chyba ostatni - bo co tu wiecej powiedziec - teraz czekam az paczka przyjdzie do domu :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamowienie statusu nie zmienilo - ale madmax pisal, ze jego pierwsze zamowienie mimo ze juz dawno zrealizowane dalej ma status niezmieniony

ktos policzyl, ze od daty zamownienia i wplacenia pieniedzy do czasu przyjscia paczki w pierwszym zamownieniu minelo 12 dni ale ja jestem dobrej mysli i sadze, ze w tym tygodniu powinna byc paczka (obym sie nie mylil)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh ja to sie zawsze obudze z reka w nocniku....

bedzie moze 4 zamowienie?

bo ja bym z checia przytulil takie urzadzonko.

jakby nie liczyc wyjdzie taniej niz w kraju, duzo nie wazy wiec za wiele miejsca w paczce bym nie zabral :)

Mam nadzieje ze znajda sie chetni na 4 zamowienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo tego ze załapałem się do trzeciego zamówienia , to chętnie się dopisze i do czwartego , mam jeszcze kilka rzeczy do zamówienia. To jest na dwóch może się jeszcze ktoś znajdzie chętny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo tego ze załapałem się do trzeciego zamówienia , to chętnie się dopisze i do czwartego , mam jeszcze kilka rzeczy do zamówienia. To jest na dwóch może się jeszcze ktoś znajdzie chętny.

jak po 10 lutego to ja moge cos zorganizowac :)

mam juz konto w Paypalu wiec zawsze powinno byc szybciej i ciut taniej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też bym był chętny na 4 zamówienie. Jeżeli byłby ktoś chętny do organizacji to proszę podać linka w tym temacie. Pozdro for all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem troche kasy na skype to zadzwonilem do alphacoola

musze przyznac, ze bardzo mila obsluga i po ktotkiej rozmowie i podaniu nr zamowienia pan obiecal, ze wysle mi mailem potwierdzenie

oto i ono !

Hello,

you rang us up to get to know if your payment has arrived: Yes it has! We´re processing your order right now and will ship it within the next days.

With kind regards,

Wolf Smykatz-Kloss

jakby ktos nie znal angielskiego to prosze mowic

Edytowane przez atek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...