Tiko35 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 na niektórych stronach nie działa prawy przycik myszy (pisze ze został wyłaczony) ktos wie jak to odblokowac? wiem ze mozna uruchomic teleport pro i całą stronke zassac ale nie dosc ze zajmuje to za duzo czasu to nie potrzebuje tego, może edytowac źródło? nie mam pojecia ale potrzebuje bo niechce tyle przepisywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zaznacz tekst i wciśnij Ctrl+C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiko35 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 na internet explorer, awant browser nie działa, zapomniałem ze jest jeszcze mozilla:P a swoją drogą po co umieszczac ograniczenia skoro sie chce cos swojego pokazac w internecie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...