Sebastian_T Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 eae tak w szereg jest okay ;] pokreciłem sie ;] co do wezy to okay, ale chodzi mi o to ze moga sie zssuwac, na choinki 12tki weze powinny byc "u numer" miejsze ;) pozdrawiam kszonek Dam cybanty i silikon ewentualnie ;-) Sebastian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_T Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Dobra, a powiedzcie mi, jak najlepiej połączyć. Czy dać (zaczynając od pchającego wylotu pompy): pompa -> bloki (sztuk 3, z czego NB byłby szeregowo razem albo z CPU Athlon 2500+ albo z GPU Radeon 9800 - co lepiej?) -> chłodnica -> zbiornik wyrównawczo-odpowietrzający -> pompa (wlot wciągający)? Czy może lepiej dać: wylot pchający pompy -> chłodnica -> bloki -> zbiornik -> wlot wciągający pompy? Sebastian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Dobra, a powiedzcie mi, jak najlepiej połączyć. Czy dać (zaczynając od pchającego wylotu pompy): pompa -> bloki (sztuk 3, z czego NB byłby szeregowo razem albo z CPU Athlon 2500+ albo z GPU Radeon 9800 - co lepiej?) -> chłodnica -> zbiornik wyrównawczo-odpowietrzający -> pompa (wlot wciągający)? Czy może lepiej dać: wylot pchający pompy -> chłodnica -> bloki -> zbiornik -> wlot wciągający pompy? Sebastian nie ma za duzej roznicy w kolenosci, a bloki bym dal w szeregu, ale jak juz ma byc rownolegle to lepiej nb z grafa (tylko po co, zbedy trojnik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...