Kosher Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Cos z tym wreszcie trzeba zrobic :!: Chyba nie znajda sie malo domyslni? Jednak jak ktos nie wie o co chodzi (dodam ze nie chodzi o pieniadze) to niech nie pyta bo znowu sie zacznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Ja już dawno za tym byłem. Jeżeli chcecie się wyzywać i kłócić to czemu nie pójdziecie na oślą łączkę? Po co zaśmiecać forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Przychodzę dziś do pracy.A tu qufa co się stało???Z godzię wszystko czytałem.Obojętnie jak na to patrzeć to przez HUMORY LISKA rozpętała się jatka.To że przegiął to chyba każdy doskonale widział.No i potem posypały się ostre słowa.W sumie Liska nie miał kto ukarać( :D -chyba że mama da mu klapsa :( ),ale inni byli bez szans.To że Lisek przeprosił Kacpra i tak nic nie da.Go po prostu wali takie forum na którym za wyrażenie własnej opinii(no i zły humor Liska tego dnia) wali się bana.A że i Tristan nie wytrzymał to się nie dziwie.Trochę głupio wywalać jednego z mądrzejszych ludzi z forum!(ah te nerwy).W sumie jego znamienny CHWDL(chyba to coś takiego było)mógł równie dobrze zostać źle zrozumiały.L wcale nie musiało Lisek a równie dobrze LAMER,ale to już nie mój problem.podsumowując: Lisek zaczął Kacper nie będzie forumowiczem Tristan wyleciał Obojętnie jak na to patrząc WINA JEST LISKA!!!!!!!!!! A więc coś się pieprzy z tym forum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ja sie zbrechtalem przy tym topiq o budziq itp. i ja tam winy liska nie widze, chlopak sie wqrwil, kiedy zaczeli na niego najezdzac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...