Tobiasz Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 co wybrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 xbox. ps2 ma cos zwalonego z pamiecia tekstur i wyglada wszystko biednie w porownaniu do xboxa gamecube to pomylka na male dvdki, ktorych nie ma skad brac i jak nagrywac. i gier chyba mniej. xbox i ps2 maja w 95% te same gry, tylko, ze na xie wygladaja duzo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a co byś chciał :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 X-box bo w sumie jest nietak stary jak PS2 a i nietak olany przez tworcow gier jak GC 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 kumpel ma xboxa, w porownaniu z ps2 inneo kumpla to jak niebo i ziemia! zdecydowanie polecam xboxa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 xbox. ps2 ma cos zwalonego z pamiecia tekstur i wyglada wszystko biednie w porownaniu do xboxa gamecube to pomylka na male dvdki, ktorych nie ma skad brac i jak nagrywac. i gier chyba mniej. xbox i ps2 maja w 95% te same gry, tylko, ze na xie wygladaja duzo lepiej ...z tymi 95% to przesadziles...ja nie mam zamiaru bawic sie w procenty... fakt faktem XBox ma gry dla ktorych warto miec wlasnie te platforme, to samo mozna powiedziec o PS2. Gdybym ja mial wybierac to napewno decydowalbym pomiedzy tymi dwoma, gdyz Nintendo ma swoja polityke growa, ktora mi sie nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ...z tymi 95% to przesadziles...jprawda jest taka, ze wszystkie tytuly firm niezaleznych od ms i sony wychodza na obie konsole. nie wiem, czy to 95, 80 czy 99,9% rynku, ale na pewno bardzo duzo. :wink: pozdrawiam i lece ubierac choinke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja tez oddaje glos za xbox'em (microsoft the best ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ...z tymi 95% to przesadziles...j prawda jest taka, ze wszystkie tytuly firm niezaleznych od ms i sony wychodza na obie konsole. nie wiem, czy to 95, 80 czy 99,9% rynku, ale na pewno bardzo duzo. :wink: pozdrawiam i lece ubierac choinke :lol: jezeli chodzi o produkcje 2nd i 3rd party developers to bywa z nimi roznie... bardzo roznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 co wybrac?? Jak chcesz mieć masę w miarę tanich gier to bierz PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a co byś chciał :?: ja sie zastanawiam na x-boxem i ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mozecie mi podac adresy stronek o tych konsolach (najlepiej po polsku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A ja bym wolał zainwestować w grafę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jak juz to bym bral ram a moze pozniej graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja bym brał X-box-a choćby dlatego że można podłączyć zwykły komputerowy dysk twardy (nie wiem jak to wygląda w innych konsolach). Siakoś takoś ten x-box do mnie przemawia. Nie wiem czemu! Przecież Bila GEYA nie lubie. Sorawa wariaty że tak od rzeczy ale już późno. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...