Skocz do zawartości
Tobiasz

PS2 vs Xbox vs NGC

Rekomendowane odpowiedzi

xbox.

ps2 ma cos zwalonego z pamiecia tekstur i wyglada wszystko biednie w porownaniu do xboxa

gamecube to pomylka na male dvdki, ktorych nie ma skad brac i jak nagrywac. i gier chyba mniej.

xbox i ps2 maja w 95% te same gry, tylko, ze na xie wygladaja duzo lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xbox.  

ps2 ma cos zwalonego z pamiecia tekstur i wyglada wszystko biednie w porownaniu do xboxa

gamecube to pomylka na male dvdki, ktorych nie ma skad brac i jak nagrywac. i gier chyba mniej.

xbox i ps2 maja w 95% te same gry, tylko, ze na xie wygladaja duzo lepiej

...z tymi 95% to przesadziles...ja nie mam zamiaru bawic sie w procenty... fakt faktem XBox ma gry dla ktorych warto miec wlasnie te platforme, to samo mozna powiedziec o PS2.

Gdybym ja mial wybierac to napewno decydowalbym pomiedzy tymi dwoma, gdyz Nintendo ma swoja polityke growa, ktora mi sie nie podoba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...z tymi 95% to przesadziles...j

prawda jest taka, ze wszystkie tytuly firm niezaleznych od ms i sony wychodza na obie konsole. nie wiem, czy to 95, 80 czy 99,9% rynku, ale na pewno bardzo duzo.

:wink: pozdrawiam i lece ubierac choinke :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...z tymi 95% to przesadziles...j

prawda jest taka, ze wszystkie tytuly firm niezaleznych od ms i sony wychodza na obie konsole. nie wiem, czy to 95, 80 czy 99,9% rynku, ale na pewno bardzo duzo.

:wink: pozdrawiam i lece ubierac choinke :lol:

jezeli chodzi o produkcje 2nd i 3rd party developers to bywa z nimi roznie... bardzo roznie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał X-box-a choćby dlatego że można podłączyć zwykły komputerowy dysk twardy (nie wiem jak to wygląda w innych konsolach). Siakoś takoś ten x-box do mnie przemawia. Nie wiem czemu! Przecież Bila GEYA nie lubie. Sorawa wariaty że tak od rzeczy ale już późno.

Pozdrawiam

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi