muldzio Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 napisze wszystko od poczatku... skladam zestaw dla kolegi i mam taki problem. gdy podlacze w/w dysk SAMSUNG ASAP SP2014N start komputera zatrzymuje sie zaraz za tabela z powykrywanymi urzadzeniami, nie startuje z zadnego innego urzadzenia :-( wymienilem tasiemki, odlaczalem wszystki urzadzenia i objaw jest zawsze taki sam, przy podlaczaonym dysku mam zwis totalny (kompa oczywiscie ;-) ) podlaczalem inny dysk 80GB tez samsunga i wszystko wyglada i dziala OK, tylko z tym dyskiem jest taki problem :-( w innym komputerze zachowuje sie normalnie (czyli dziala) czy ktos zna moze jakas szybka porade co moge zrobic... jutro chce jechac wymienic ta sztuke, pytanie tylko czy lepiej wymienic na inna firme... czy tylko wymienic ta sztuke... nigdy SAMSUNG mnie nie zawiodl, ale moze jednak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Sproboj zaktualizowac biosa do najnowszej wersji..... P.S A tak na marginesie zworke masz na pewno dobrze ustawiona?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 witam mam podobny problem kupilem ta sama plyte ale dysk seagate barracuda 160gb 7200 8mb i wydaje mi sie ze to nie wina dysku tylko plyta jest chyba wadliwa, winde zainstalowalem bez problemu ale juz po restarcie nie wstal ekran startowy widzi urzadzenia ide ale nie bootuje a po kolejnym restarcie nic nie widzi... kiszka chyba plytka poleci na gwarancje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Bardzo malo prawdopodobne zeby to byla wina plyty Tzn mysle taj jak napisalem wczesniej - aktualizaja biosu powinna pomoc Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Mi0deK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cd_pablo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 jak ma sie na gwarancji sprzęt to niewidze problemu oni ci to zrobia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...