rafal_gz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam, jestem nowy na tym forum i na początku zastanawaim się nad wyborem lapka. Chcę mieć mozliwość podłączenia go do TV. Dziwi mnie, że powyższy lapek mając na pokładzie kartę Ati x200 nie ma wyjścia TV. Stąd moje pytanie - czy istnieje jakaś inna możliwość na podłączenie go do telewizora w razie czego link - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23755 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Obiło mi się o uszy, że na allegro można kupić przejściówkę z wyjścia VGA. Nie wiem niestety czy to zdaje egzamin... Poszperaj, poszukaj, a na pewno coś znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Faktycznie dziwne, szczegolnie ze teraz to praktycznie kazdy lap ma S-Video wmontowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) podepne sie do tematu wyjscia TV. Mam cholernie nietypowy problem. Podpiolem swojego lapa do TV Panasonica 29" 100hz poprzez euroscat, i obraz wysmienity owszem giercowanie nie sprawia prolemow. Ale nie wiem czego jak sie pusci film to na LCD laptopa wszystko normalnie a na TV widac w okienku plejera czarny obraz :blink: oso chodzi? Na pelnym ekranie to samo. Wymusilem na subedicie zeby wyswietlal film w 640x480 i dalem na pelny ekran i dalej to samo. O dziwo jak dam "extended desktop" (czyli przesuwam kursor poza prawa krawedz LCD i mi sie pojawia na lewej krawedzi TV) to po przesunieciu plejera na ten pulpit film jest bardzo ladnie wyswietlany, nawet na pelnym ekranie (naprawde rewelacja) Zauwazylem ze ten extended desktop ma mniejsza rozdzielczosc cos okolo 640x480. Ale DLACZEGO jak dam duplikowanie obrazu na TV to zamiast filmu widze czarnoszary obraz w okienku odwarzacza ???? przeciez to sie kupy nie trzyma !!! Edytowane 31 Stycznia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Wylacz akceleracje sprzetowa w odtwarzaczu na lapku wowczas na TV pojawi sie obraz. Edytowane 1 Lutego 2006 przez TarzaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 TarzaN u mnie pomoglo wlaczenie trybu teatralnego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...