jamroz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Witam.Co powiecie na taką konfiguracje : Procesor: Intel Pentium D 820 (S775) 2.80 GHz MoBo : Abit AW8 i955X Pamięć RAM : Geil dual 2 x 1024MB DDR2 533 MHz Dysk : Samsung SpinPoint 200 GB SATA2 8MB cache Karta grafiki : ASUS EN7800GT GeForce 7800GT 256DDR3 256bit PCI-E TV/2xDVI/VIVO http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarId=16673&PubKategorieId=217&PageId=0 Prosze o pomoc :) :D Edytowane 3 Stycznia 2006 przez jamroz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzak Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam. Nie bardzo wiem o jaką pomoc chodzi, jedynie co to brakuje wg mnie to pare dodatkowych wentyli i dobrej budy. Choć za tą kasę to ja bym wolał jednak coś na AMD lub na mobilnym Pentium. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamroz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 a jaki byś mi móg polecic zestaw na AMD z taką grafą jak wyżej.A co do budki, posiadam THERMALTHAKE SHARK w kolorku czarnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 dorzuć do tego dobry cooler. bo inczej bedziesz cierpiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamroz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 to może odrazu kupie jakiś zestawik wc THERMALTAKE BIGWATER SE ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 to może odrazu kupie jakiś zestawik wc THERMALTAKE BIGWATER SE ????moze nie dać rady chłodzić bezgłośnie, troche mała chłodnica. ale bedzie bezporównania lepsze od box'a. zajzyj do działu wc, poczyta - pewnie znajdziesz coś w sam raz dla siebie (w granicach 500PLN za całość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 a jaki byś mi móg polecic zestaw na AMD z taką grafą jak wyżej.A co do budki, posiadam THERMALTHAKE SHARK w kolorku czarnym. Jesli stac by Cie bylo do dokladki do Athlona 64 X2 to otrzymalbys szybszy zestaw. Wszystko zalezy od zasobow gotowkowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...