mateo_007 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam pytanie. W mojej toshibie (model L10-192) jeden z zaczepów które trzymają klapę zamkniętą jest jakby zadługi i powoduje że klapa ta niedokładnie przylega po zamknięciu. Jest z jednej strony szczelina która powoduje że klapa ta "chodzi" w pewnym zakresie. Jest to trochę denerwujące przy przenoszeniu. Czy wasze toshiby też tak mają, bo nie wiem czy to pojedyńczy przypadek i dawać do serwisu na gwarancji czy też jest to standardowa przypadłość i szkoda aby serwis się tego dotykał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam pytanie. W mojej toshibie (model L10-192) jeden z zaczepów które trzymają klapę zamkniętą jest jakby zadługi i powoduje że klapa ta niedokładnie przylega po zamknięciu. Jest z jednej strony szczelina która powoduje że klapa ta "chodzi" w pewnym zakresie. Jest to trochę denerwujące przy przenoszeniu. Czy wasze toshiby też tak mają, bo nie wiem czy to pojedyńczy przypadek i dawać do serwisu na gwarancji czy też jest to standardowa przypadłość i szkoda aby serwis się tego dotykał?ja tak mam w FS..ale nie jest to tak denerwujace....moze u ciebie gorzej to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło, ale u minie po zamknięciu klapki na zatrzaski ma ona jakieś 2-3mm szczeliny na całej powierzchn, tzn dolega tylko a czarna guma amortyzująca. czy to indywidualny przypadek - chyba nie, w każdym laptopie jakiego widziałem jest coś podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_007 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mnie chodzi o to że z jednej strony jest mała przerwa, klapa prawie przylega (gumkami przylega) a z drugiej strony jest luz dużo większy więc w momencie kiedy biorę go złożonego to można zauważyć że na tym zaczepie klapa chodzi góra-dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_007 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Czy jeszcze ktoś ma taki problem bo nie wiem czy zgłaszać to do serwisu czy lepiej dać sobie spokój bo tak ten typ ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...