driver2006 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam Bardzo Serdecznie Mam taki problem, otóż kupiłem nidawno nowy procesor ( trudno go nazwać nowym ) Duron 1,2 , poniewaz poprzedni mi sie spalił . I kupiłem sam procesor i dołozyli mi do nige radiator bez wentylatora. I mam zamiar kupic cos taniego tak do 10 zł no max 12 zł. Znalazłem taki wentylator nadaje sie ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78846498 , zabardzo sie na tym nieznam ,wiec pytam was ! Prosze o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ten wentyl jest ok aczkolwiek bardziej 3TC bym polecał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver2006 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 to dobrze , chyba go zakupie , moze zakupie 2 sztuki i nałoze je jeden na drugi ?? , bedzie lepiej wiało ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 no niewiem czy warto jeden na drógi a pozatym czy zmiezyłęs radiator czy pasuje na niego wiatrak 80x80?? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nie kupuj dwóch bo nie nałorzysz jeden na drugi tak aby dmuchały jednym ciągiem przecierz mają różnie ustawione łopatki i dwa wentylatory nałorzone na siebie moga tylko pogorszyc sytuacje, co do wyboru wentylów to i AC Fan 3 TC będzie dobry i AC Fan Pro TC tez będzie dobry jak chcesz możesz tez wybrać Arctic Fan 3 (ze stałymi obrotami) a tak wogule to zmiesz jaki rozmiar wentyla pasuje na ten radiator czy aby na pewno 80x80 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver2006 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Tak radiator jest wiekszy niz wentylator wiec on napewno sie zmiesci, Nie kupię tego http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=719 poniewaz nie mam tyle kasy ,przedział cenowy to 10- 12 zł max !. kupie tego z alegro za 6.90 miejmy nadzieje ze odpowiednio schłodzi radiator zeby temperatura była chociaz w granicach 50 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 AC Fan Pro TC mam na moim procesorze (patrz sygnaturka) .. temp. w idle ok 45*C ... wiec na durona 1200 tez starczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Lepiej gdybyś kupił coś ze stałymi obrotami, bo z regulacją termiczną będziesz miał duzo stopni chocby nawet to 45 C w idle to dosc duzo :? bo z tego co wiem duronki to niezłe grzałki :D Edytowane 3 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Ja Ci propnuje spire'a. Jest głośny ale dmucha nieźle. Zawsze możesz zmniejszyć napięcie do 7V tak jak ja mam, a wtedy jest o wiele cieszej,a wydajność zadowalająca. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) hmm 3 bez tc i woltaż na stałe,, imo lepsze rozwiązanie,, 5-7v pewnie wystarczy o ile ten radiator jest w miarę sensowny Edytowane 3 Stycznia 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...