Cyjanek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Poszukuję sterowników do DFI CW35-S Audio pod Win XP... Nie mogę nigdzie znaleźć, mam do 98, nt, 2000 ale nie działają pod XP. Proszę was drodzy tweakowicze o pomoc. POZDRAWIAM Edytowane 3 Stycznia 2006 przez Cyjanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 STEROWNIKI KOLEJNE STEROWNIKI Ciężko jest wejść na strone producenta i poszukać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyjanek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nie jest ciężko ale to nie są sterowniki do tej dźwiękówki... Próbowałem je zainstalować ale nici z tego, jeśli możecie to pomóżcie... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 eh, dostales link to mogles sie wysilic poszukac? http://www.dfi.com.tw/Support/Download/dri..._FLAG=A&SITE=NA Lub wpisz sobie typ kodeka w google i tez znajdziesz sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...