kaja45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 :D Może ktoś mi pomoże niestety nie mogę założyć sieci przy pomocy Bluetooth (mam laptopa i komputer stacjonarny z dostępem do internetu) chcę założyć sieć z tych dwóch komputerów i mieć dostęp do internetu przez laptopa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Czesc Napisz jakiego sprzętu używasz do łączenia sie przez bluetooth może ktoś bedzie wiedział co i jak. Jak masz bluetootha na płycie gł. MSI to napisz czy ci się udało nawiązać komunikacje z komórkami np. nokia 6310. Bo u mnie lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mam zestaw Bletooth na płycie MSI KT4 BSR oraz adapter na USB również MSI, udało mi się nawiązać kontakt z komórką Nokia 6310, ale w programie, który był dołączony do płyty instalacyjnej z MSI Mobilet, telefon niestety nie działał z programem Noki PCSuite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Czesc Napisz jakiego sprzętu używasz do łączenia sie przez bluetooth może ktoś bedzie wiedział co i jak. Jak masz bluetootha na płycie gł. MSI to napisz czy ci się udało nawiązać komunikacje z komórkami np. nokia 6310. Bo u mnie lipa. Ja mam MSI z Bluetooth i Ericssona t39m i udało mi się ich połączyć. Spróbuj ustawić (w ustawieniach Bluetooth) SerialPort dla twojego telefonu (np COM 4) i wtedy dopiero programy od np. Nokii, Ericssona będą widziały twój telefon. Przynajmniej u mnie tak jest. A gprs działa że aż miło :-) ps. Musisz też włączyć wyszukiwanie w PC i komórce w tym samym czasie i potem podać na PC hasło które wpisałeś w telefonie (ale jak raz zadziała to potem już tego nie trzeba robić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...