kszonek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 To chyba oczywiste ze środkowy. :mur: oj pospieszyles sie kolego ;) tez zawsze tak myslałem, ale kułde testy mowia ze lepiej jest zatkac boczny :blink: jakas sciema, nie chce mi sie wierzyc, ale jak te testy robil fiero (cos gdzies kiedys było, ze jada do jet-pc) to chyba wiarygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 oj pospieszyles sie kolego ;) tez zawsze tak myslałem, ale kułde testy mowia ze lepiej jest zatkac boczny :blink: jakas sciema, nie chce mi sie wierzyc, ale jak te testy robil fiero (cos gdzies kiedys było, ze jada do jet-pc) to chyba wiarygodne. No jezeli wiarygodne testy to potwierdzają to chyba nie zaprzecze. Ale jestem cieakaw o ile niby poprawia sie wydajnosc bloku zatykając boczny wlot. Ja to chyba bym nie zatkał bocznego tylko z tego względu ze dziwnie taki blok wygląda. Różnice jednego stopnia moge przeboleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mi w sumie jeden stopien tez nie robi, ale przetestuje, tak dla jasnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) No jezeli wiarygodne testy to potwierdzają to chyba nie zaprzecze. Ale jestem cieakaw o ile niby poprawia sie wydajnosc bloku zatykając boczny wlot. Ja to chyba bym nie zatkał bocznego tylko z tego względu ze dziwnie taki blok wygląda. Różnice jednego stopnia moge przeboleć. no wlasnie nie mam pewnosci czy wiarygodne testy, ale jezeli tak to bedemusial zmienic zdanie. Zobacz w opisie x3n na stronie jest podane C/W, mozna porowanac z testami na jet-pc (jezeli to jet-pc je robilo), no ale akuratc/w powinnno byc niezaleznym wyznancznikiem......... mi w sumie jeden stopien tez nie robi, ale przetestuje, tak dla jasnosci. Twoje testy pewnie nie wykarza roznicy. Edytowane 10 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 to zaluzmy ze zatkam srodek. Lepiej jak woda bedzie płynąc od dołu do góry czy do nie ma znaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 lepiej od dolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 lepiej od dolu czym to popierasz? :> ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 na www.cpc.pl kiedys wyczytałem ze woda ma wlatywac dolnym :) Teraz pozkładałem wc i dzis wieczorem dam fotki. Korek kupiłem w OBI, kosztował az 3,99zł!! Ale za to jest chromowany ;) Zatkałem srodek. Kupiłem jeszcze weze CellFast te z nowym logiem i musze powiedziec ze jestem rozczarowany... Lipa! Te co kupowałem wczesniej były o niebo lepsze! Te sie bardziej łamną i jak je sie juz wciągnie (cudem) na kruciec to juz sie nie da sciągnąć. Niby 10/11,5 a z są miejsze od tych co miałem wczesniej o ok 1mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 są fotki, bałagan w budzie musi być! Nie czepiajcie sie tego, kable chiefteca są naprawde długie. Z daleka Bloczek CPU http://img132.imageshack.us/my.php?image=10026054jz.jpg Z profilu http://img132.imageshack.us/my.php?image=10026061qu.jpg Chłodnica z fiatrakiem z zasilacza Chieftec, niezła dmuchawa, chyba lepszy od papsta! Ale głosny.. http://img132.imageshack.us/my.php?image=10026070wg.jpg Riva TNT tez załapała sie do kibla... I poszła z 125mhz na 200mhz na rdzeniu i z 135 do 166 na pamięciach ;) Sorry ze nie wszystkie foty sie wczytuja normalnie tylko trzeba przez link ale porombało mi sie przy kompiowaniu.. Teraz tempperatury: Bez wentylatora stress na 2500mhz mam 46*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Weź jakieś cybanty skombinuj bo aż mi się gorąco robi jak ty łączysz te rurki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 narazie nie cieknie, ale jutro kupie jakis sciski i zakombinuje jakąs przelotke z 3pin na molex do coolera na chłodnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Weź jakieś cybanty skombinuj bo aż mi się gorąco robi jak ty łączysz te rurki.A ja nie widze takie potrzeby .... mam takie same kolanka (tzn ja mam trójnik) i nie widze sensu zakładania jeszcze opasek czy cybantów. Wąże sie trzymają naprawde mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 oo widze ze tez masz nowe cellfasty. Czy toje tez były takie lipne? Pompka od kad wstawiłem krucce dziwnie buczy jak by było w niej powietrze ale go niema, czy to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 oo widze ze tez masz nowe cellfasty. Czy toje tez były takie lipne? Pompka od kad wstawiłem krucce dziwnie buczy jak by było w niej powietrze ale go niema, czy to normalne? Moje cellfasty bynajmniej nie są nowe a tym bardziej nie są lipne. To najlepsze węże jakie trzymałem w łapach, a kupiłem je w maju zeszłego roku w OBI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...