Skocz do zawartości
kassiunia

Windows I Zniknięcie Plików Plis Help Ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w teamacie ,znikneły mi bardzo ważne pliki z Pulpitu nie wiem jak to się stało czy moze przypadkiem zostały skasowane czy poprostu sobie poszły :( , miałam tam napisaną PRACE 20 stron przywrócenie systemu nic nie dało ani o kilka godzin ani o 2 dni są tylko przywrócone foldery, ale są puste próbowałam także programu RECOVER MY FILES 3.40 i o dziwo znalazł ten plik ale po drugiej próbie kompletnie nic, może ktoś z Forumowiczów mi pomoże bo jestem już załamana i brak mi pomysłów

PLIS HELP :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh wiesz co moje wnioski z uzywania easy recovery ontracka:

Albo ja jestem lamerem albo programik jest na prawde glupi. fakt odnajduje pliki zaginione nawet wedlug formatu pliku ale oznacza je kolejno literkami np id001 id0002. Jak mi kiedys polowa danych z dysku twardego wyparowala i dokumentow typu *.doc zniklo mi kilkadziesiat. to znalezienie tego ktory mi zniknal bylo praktycznie nie mozliwe bo po takich nazwach nie ma szans wynalezc. Jesli kassunia ma sytem plikow fat 32 to polecam recovery 4 all albo recovery for all tap ierwsza nazwa czesiej wystepuje :o ewentualnie pci file recovery darmowy niezly i mozna spolszczenie znalezc ;) i tez dosc prosty w obsludze ;) Pci zreszta odzyskuje z systemu plikow ntfs ;)

Edytowane przez Bull_Byk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)fakt odnajduje pliki zaginione nawet wedlug formatu pliku ale oznacza je kolejno literkami np id001 id0002. J(...)

tak było chyba tylko we wczesnych wersjach. teraz sytuacja ukległa zmianie (na lepsze :D)

no a jak idzie z tym odzyskiwaniem kassiunia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak było chyba tylko we wczesnych wersjach. teraz sytuacja ukległa zmianie (na lepsze :D)

no a jak idzie z tym odzyskiwaniem kassiunia?

wczesnych?? Hmm sciagnalem sobie wersje 6.10 czyli chyba nowke i to samo. chyba zeto jakas lewa i stara a podpisana jako 6.10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm......

pan trzeba najpierw poczytac potem zrozumiec a potem uzyc anie odwrotnie :P

ER to chyba jedyny soft ktory potrafi cokolwiek odzyskac

looknij na mozliwosci tego softu a nie gadasz takie banialuki kosa jest do ciecia a lyzka do jedzenia :P

No niby do odzyskiwania jest ale jakos wygodny to on zbytnio nie jest!!!! Wiesz jak sie nie umie obslugiwac programow to sie czyta instrukcje. Korzystalem z www.easyrecovery.pl i jakos korzystajac z tego nie udalo mi sie najglupszych rzeczy odzyskac np swiezo skasowanego pliku!!! skanowal dlugo a jak cos wsyswietli to nie umialem sie doszukac gdzie to jest no i ten problem z nazywaniem plikow :/ To juz nie mowie o szukaniu plikow sprzed formatowania, gdzie powinien bez problemu znalezc ;/ Moze po prostu czegos nie doczytalem ale uwazam ze jednak taki rewelka nie jest!! To samo z PCi recovery ale jednak co do mozliwosci i za free to dalbym mu duzego plusa. Ale to moje zdanie nie musisz sie ze mna zgadzac

EDIT:

No Dobra moze jednak nie jest tak po kilku testach jakos sobie radzi ale z polepszeniem oceny musi jeszcze poczekac :)

Edytowane przez Bull_Byk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi