dejwis_PL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam pewien problem przed chwila usunołem folder ktorego nie chcialem usunac :mur: :mur: :mur: mialem tam ze 3 gry spakowane ( PES 5 , NFS MW , Quake 4) i najgorsze ze zrobilem to ze shiftem ( shift+del ) czyli do kosza nie poszlo ... Po tym incydencie nic nie usuwalem tylko odrazu napisalem ten temat ... Prosze o szybką pomoc PLS to dla mnie bardzo wazne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam pewien problem przed chwila usunołem folder ktorego nie chcialem usunac :mur: :mur: :mur: mialem tam ze 3 gry spakowane ( PES 5 , NFS MW , Quake 4) i najgorsze ze zrobilem to ze shiftem ( shift+del ) czyli do kosza nie poszlo ... Po tym incydencie nic nie usuwalem tylko odrazu napisalem ten temat ... Prosze o szybką pomoc PLS to dla mnie bardzo wazne ... No wiec sciagnij sobie programy PCI File recovery i nakladke polska ;) (darmowy) albo easy recovery firmy on-track(chodz osobiscie nie polecam choc niektorzy mnie wysmieja). Jesli masz system plikow fat 32 to mozesz uzyc recovery4all czy jak to sie tam jeszcze moze pisac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...