MackaM Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Po wielu moich wcześniejszych walkach z procesorem zdecydowałem się na p4 d630 3,06GHz z HT ponieważ stwierdziłem, że teraz coraz mniej będe grał. Niestety jeśli chodzi o płyty intela to wogóle sie nie orientuje :/ :mur: Moje wymagania to : -mobo musi mieć AGP !! -musi mieć jeden albo dwa kontrolery ATA (1 to chyba jest w każdej?? :D) -dobrze by było żeby ktoś kto taką kupił się o niej wypowiedział -i jeszcze jakby była obsługa DDRów 2 :) Prosiłbym jeszcze o polecenie jakiś DDR2 2X512 do 350zł . Czy to że ddr2 maja tak wysokie timeingi powinno mnie do nich zniechecac ?? :) I to z czym nie mam zielonego pojęcia. ZASILACZ do ok 70zł. Jakie jeszcze dyski pod sata do 250zł 80GB polecacie :D ?? Pozdrawiam i z góry dzieki Edytowane 3 Stycznia 2006 przez MackaM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dołóż pare zeta i zasilacz Fortron 400W ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MackaM Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Powiedzcie przynajmniej jaka jest dobra płyta główna z agp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 DFI :wink: tylko nie wiem czy u nas dostaniesz s775 + AGP od DFI może coś takiego? <- klik lub coś ze stajni Asusa, zobacz coś na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...