dejwis_PL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam pewien problem przed chwila usunołem folder ktorego nie chcialem usunac :mur: :mur: :mur: mialem tam ze 3 gry spakowane ( PES 5 , NFS MW , Quake 4) i najgorsze ze zrobilem to ze shiftem ( shift+del ) czyli do kosza nie poszlo ... Po tym incydencie nic nie usuwalem tylko odrazu napisalem ten temat ... Prosze o szybką pomoc PLS to dla mnie bardzo wazne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 http://www.mbm.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Easy Recovery. Broń Boże cokolwiek teraz wgrywać na tą partycję. Nawet najmniejszy plik. Niczego nie dotyklaj na tej partycji i zinstaluj Easy Recovery. Odzyska na 99% o ile nic nie ruszałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwis_PL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Oferta sprzedaży domeny mbm.com.pl (mbm)[/u co ty mi podales? ... chcialem jakis program do tego albo jakas metode ... cos prostego ... EDIT: Excray wez no podaj linka do tego progsa :P szukalem i tylko za hajs znalazlem Edytowane 12 Czerwca 2012 przez dejwis_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Przecież w tym linku wszystko jest <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 jasne ze nie na tej partycji :P nawet nie na tym dysku ^^ inny komp z systemem i ten dysk jako drugi a progsy ? hm... sklep tylko , tu nie poradnik dla piratow ::P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Bez przesady. Może na tym dysku ale niech nic nie robi na tej partycji. ER jest niezły bo sam wielokrotnie używałem i uwierzcie mi, ale potrafił odzyskać mi takie rzeczy o których juz dawno zapomniałem, mimo że na tą partycję cośtam wgrywałem jeszcze. Co do linku to kolega avecezary udzielił Ci już regulaminowej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwis_PL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) a tak poza tematem nie ma tu licznika postow ?? :P :-P LCD Edytowane 12 Czerwca 2012 przez dejwis_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 A po co Ci licznik postów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...