bublus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ok. miałem złożyć kompa przed świętami ale nie wyszło (kupiec sie rozmyslił na moje stare czesci) może to i dobrze bo przez swięta przybyło troche kasy. Na płyte procka pamięci i grafe mam ok 1100zł i ani centa więcej ;( wstępnie skleciłem cos takiego: 1. Sempron 2800 ----320zł link 2. Gigabyte k8ne ----280zł link 3. pamięci 256MB ---85zł 4. grafa GF 6600 GigaByte---- 389zł link może być czy byś cie coś zmienili ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zawsze to "cos" na poczatek , ale te 256Mb wola o pomste do nieba :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jesli zalezy ci na grach to co najmniej 512MB ramu bedzie otrzeba. A reszta całkiem przyzwoity zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Spoko kompik, ale Sempa wez 2600+ i za zaoszczedzone kilka zlotych postaraj sie dokupic chociaz te 256ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 w Włodipolu masz Semprona 2600+ BOX za 270zeta!! chyba najtaniej w Krakowie a w sumie nie wielka różnica wydajności miedzy 2800+ a 2600+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) A ja bym wziął to: Sempron 3000+ -->klik Asrock 939 DUAL&SATA II -->klik Palit x700 128MB GDDR3 --> klik A-DATA 512MB --> klik Edytowane 3 Stycznia 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 wiem wiem że te 256 to trochę mało ale na początek styknie mi się wydaje ;) wole kupić lepszą karte graf i mniej ramu bo ram zawsze moge dokupić jak tylko kasa znowu wpadnie a z karte nie bardzo :? co do zestawu który przedstawił lukmek to nie podoba mi się karta graficzna nie wiem może ktoś się jeszcze wypowie co do tego zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Lukmek podał Max jaki możesz mieć w tej cenie na twoim miejscu bym dalej nieszukał tylko łykał co on proponuje no może byś mogł zerknąć jeszcze na : http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p I pomyśleć o jakimś chłodzeniu na procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 no to może inaczej wzioł bym tak: 1.klik 2.klik 3.klik 4. 256MB pamięci a za jakieś 2,3 miesiące dokupie 256 albo 512MB ramu może być?? wydaje mi sie że będzie najrozsądniej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 no to może inaczej wzioł bym tak: 1.klik 2.klik 3.klik 4. 256MB pamięci a za jakieś 2,3 miesiące dokupie 256 albo 512MB ramu może być?? wydaje mi sie że będzie najrozsądniej <_< Nom, bardzo dobre rozwiazanie. Tylko tego Rama to naprawde szybko bedziesz musial dokupic, bo Cie szlak trafi w grach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja nawet do durona dokupiłem drugie 256MB, bo szlag mnie trafiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) co lepiej wziąć to czy to?? reszte to już zamówiłem tzn. płyte asrock i sempka 3000+ a z tym gforcem 6600 nie wyjdzie :( Edytowane 12 Stycznia 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mysle, ze Gigabyte, bo jest tanszy, a spokojnie go puscisz na takty 400/500 i wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ale ten saphire wsumie ma taktowania 400/500 odrazu i mysle ze bym na nim wyciągnął 500/550 bo tak gdzies wyczytałem za w tych granicach się kręcą co do gigabyte to sam nie wiem jest tańszy i tez sie ładnie podkręci ale jak znowu zechce zmienic płytke to znów mnie będzie karta na AGP trzymała ;/ nie wiem wypowiedcie się jeszcze coś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 ale ten saphire wsumie ma taktowania 400/500 odrazu i mysle ze bym na nim wyciągnął 500/550 bo tak gdzies wyczytałem za w tych granicach się kręcą co do gigabyte to sam nie wiem jest tańszy i tez sie ładnie podkręci ale jak znowu zechce zmienic płytke to znów mnie będzie karta na AGP trzymała ;/ nie wiem wypowiedcie się jeszcze coś :> nono :blink: wysokie ma te tektowania x550 ja bym brał tego szafirka będzie kilkadziesiąt (60) procent szybszy przed oc a po oc też kilkanaście ( w stosunku do podkręconego 9550 ) tym bardziej że na tych ostatnich gigabytach możesz wcale nie dojść do 400/500 bo nie bardzo chą :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 uh jeszcze tylko pamięci ;/ jakie pmięci do tej płytki (asrock dual sata 2)?? niestety max moge dać 160zł i co o tych sądzicie. ma je moze ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...