Skocz do zawartości
Michał1

Co znaleźliście pod choinką ?

Rekomendowane odpowiedzi

temat w sumie troche glupi - ja dostalem malo kasy :( chociaz w te swieta pewnie sa tysiace loodzi ktory za ta kase by staneli na glowie...

ehhhh swieta z roku na rok traca swoj klimat - tylko kasa kasa - wyzerka i tv i nic wiecej

aahhhh ten glupi swiat....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat w sumie troche glupi - ja dostalem malo kasy :( chociaz w te swieta pewnie sa tysiace loodzi ktory za ta kase by staneli na glowie...

ehhhh swieta z roku na rok traca swoj klimat - tylko kasa kasa - wyzerka i tv i nic wiecej  

niedawno o tym myslalem i doszedlem do wniosku, ze to wszystko jest PO<span style="color:red;">[ciach!]</span>E!

przeciez tu nie chodzi o jakies drogie rzeczy!

to ma byc drobiazg, zeby ci sie zrobilo przyjemnie i to wszystko!

moim zdaniem skromniutkie prezenty sa najlepsze, cos malego, np koszulka ulubionego zespolu....naszywka cos takiego, a nie karta za 1000zl!

od tego sa urodziny!

przez to wszystko swieta traca swoj klimat, a potem przychodzisz do szkoly i pytanie: "czesc marcin, co dostales na gwiazdke...".

ofkoz zara ktos wyskoczy, ze drobiazg dla ejdnego, to radeon 9700, a dla inego przejsciowka usb->ps2 , ale chyba wszyscy wiemy o co chodzi!!!!!!!!

nie powiem, zebym dostal malo, bo dostalem duzo (zarowno $, jak i zarcia), ale nikt sie mnie nie pytal, gdybym diostal pytanie typu"marcin, a moze kupimy ci radeona 9700", to od razu odpowiedzial bym "dziekuje, wole jakas malutka niespodzianke!".

hehs tu sie zgodze z radiem maryja......swieta sa strasznie skomercjalizowane......................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to ja nic nie dostalem, jakos nigdy sie u mnie w domu nie praktykuje prezentow pod choinke. Male prezenciki na 6 grudnia i to wystarcza :) ale ze mialem sobei qpic monitor jush chwile przed swietami ale nie bylo to jak sobie qpei to potraktuje to jako prezent pod choinke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niedawno o tym myslalem i doszedlem do wniosku, ze to wszystko jest PO<span style="color:red;">[ciach!]</span>E!

przeciez tu nie chodzi o jakies drogie rzeczy!

to ma byc drobiazg, zeby ci sie zrobilo przyjemnie i to wszystko!

moim zdaniem skromniutkie prezenty sa najlepsze, cos malego, np koszulka ulubionego zespolu....naszywka cos takiego, a nie karta za 1000zl!

od tego sa urodziny!

przez to wszystko swieta traca swoj klimat, a potem przychodzisz do szkoly i pytanie: "czesc marcin, co dostales na gwiazdke...".

ofkoz zara ktos wyskoczy, ze drobiazg dla ejdnego, to radeon 9700, a dla inego przejsciowka usb->ps2 , ale chyba wszyscy wiemy o co chodzi!!!!!!!!

nie powiem, zebym dostal malo, bo dostalem duzo (zarowno $, jak i zarcia), ale nikt sie mnie nie pytal, gdybym diostal pytanie typu"marcin, a moze kupimy ci radeona 9700", to od razu odpowiedzial bym "dziekuje, wole jakas malutka niespodzianke!".

hehs tu sie zgodze z radiem maryja......swieta sa strasznie skomercjalizowane......................

no nie ales trafil przyznaj sie strzelałeś :D :D :D .A ja dostałem troche kasy ,cdromy do nagrywania i koszule (chyba wiesz o co chodzi bo ja sie nazywam marcin :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od Mikolaja rodzinnego dostalem zestaw-standard, czyli:

*kilka par skarpetek i gaci

*torbe slodyczy (wyroby czekoladopodobne)

*zapas pasty do zebow na pol roku

*dezodoranty i insze pachnidla rowniez na pol roku

+niewielka koperta :)

Od Mikolaja Mazdera dostalem Athlona XP 1700+, plyte Asusa A7N8X, 256Mb RAMek + pare kolumn Tannoy m2. Miala byc jeszcze karta graficzna, ale Mikolaj Mazder jest splukany do odwolania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostalem Athlonika 2000+ i GF4ti4200(juz troszke przed Swietami)...a dzis dodatkowo jeszcze troche kasy, slodyczy i pidzamke:))

Jeszcze raz Wesolych Swiat wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dostalem tradycyjnie jak co roku pizamke, czekolade, 10 cdr, klapki, no i cash(wyjatkowo 70 pln, bo siostra dostala drogi prezent i matka musiala mi wyrownac). Ot co.

i tego typu prezenty sa moim skromnym zdaniem najlepsze :)

no moze poza 70 pln :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sese to co sobie zazyczylem czyli ksiazki sztuk 3 zeby bylo co przez zime czytac i nie wydawac na nie kasy (drogie sie to cholerstwo porobilo - tylko dlatego ze to nie Harlequiny i jedna nawet w grubej okladce to ceny odrazu 35-50 PLN ;(((

A wczoraj sobie sam sprezentowalem ZALMANa ZM-F1 80 mm - fajny cichy wentyl do obudowy bo mi stare sie wszystkie zajezdzily a do tego tani (tzn ostatnie 20 zlotych z kieszeni mi wywialo ;P) Swoja droga jeszcze musze gdzies jakas 60tke znalezc bo mi na dysk wiejacy sie zatarl totalnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.myszka optyczna Logitecha - 2 klawisze ,scroll,cała czarna,nie wiem co to za model ale dałem 79 zeta... :wink: (wersja OEM);

2.pachnidełka różniste :wink: ;

3.super ciepłe skarpety antypoślizgowe :lol: ;

4.2 płytki CD - Detektyw Inwektyw (to ten od "Murzyn lubić trawka") :lol: ;

5.wielgachna czekolada 8) ;

i to by było na tyle... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostalem Athlonika 2000+ i GF4ti4200(juz troszke przed Swietami)...a dzis dodatkowo jeszcze troche kasy, slodyczy i pidzamke:))

Jeszcze raz Wesolych Swiat wszystkim!

za pozno aby ci zyczyc tej panny pod choinka :) - ale nie martw sie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh... umnie z prezentami pod choinkę to trochę dziwnie Dołączona grafika tzn. [ok.2 miesiące temu dostałem/dołożyli mi się starsi] moje odmłodzenie konfigu [konfig niżej pł.główna proc i ram] to napoczątku miał być mój prezent pod choinkę, później jeszcze doszedł polar [tydzień przed świętami] a pod choinką znalazłem trochę słodyczy, perfum, funduszy [mało ale starsi dołożą i kupie se zasilke huntkey 300wDołączona grafika [może wreszcie będzie mi trzymać napięcia bo na tym co mam teraz [230w 8O ] przy podkreceniu proca napięcia siadająDołączona grafika]... więc wynika z tego że nieźle naciągnołem starszych Dołączona grafikaDołączona grafika...aaa zapomniałbym jeszcze płyta six feet under "graveyard classic" też miała być pod choinkę :D Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika... więc sporo towaru dostałem pod pretekstem prezentu pod choinkę Dołączona grafika...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten temat :?

Zaraz sie rzucicie ze nic mi sie nie podoba, ale tym razem nie chodzi o to ze bylo, czy nie bylo czy cos takiego.

Uwazam ze przechwalanie sie tym co kto dostal jest nie na miejscu, bo na pewno ktos nic nie dostanie, ktos dostanie jakis drobiazg, i nie bedzie mu wcale przyjemnie czytajac jak ktos wymienia pentium8, geforce16 czy co tam jeszcze :?

Zgadzam sie.

Ja akurat dostalem drobiazgi np. plytki z muza, ale ciesze sie z nich bardziej niz z np. radeon`a czy ddr`ow ktore wole kupic za swoje pieniadze :) Wieksza przyjemnosc po kupnie, pozniej mozna powiedziec "skrobalem na to przez pol roku i jest !!! - 3k wiecej w 3dm" :)

Pozdro i Wesołych Świąt -> Na nowy rok nie badzcie takimi materialistami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi