Skocz do zawartości
Michał1

Co znaleźliście pod choinką ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nononono to Wy macie niezle swieta... zeby jakies GeForcy dostawac 8O

U mnie jest troche inaczej - od rodzicoof dostaje na mikolaja a pod choinke od chrzesnych... tym razem dostalem 50zl w gotoofce jako ze gwiazdce sie w kolejkach stac niechcialo i sam se mam postac :>

A pod druga choinka znalazlem 3 ksciazki - 2 P.K Dicka i D. Adamsa... cos mi tu smierdzi 8) musze w koncu zaczac czytac :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten temat :?

Zaraz sie rzucicie ze nic mi sie nie podoba, ale tym razem nie chodzi o to ze bylo, czy nie bylo czy cos takiego.

Uwazam ze przechwalanie sie tym co kto dostal jest nie na miejscu, bo na pewno ktos nic nie dostanie, ktos dostanie jakis drobiazg, i nie bedzie mu wcale przyjemnie czytajac jak ktos wymienia pentium8, geforce16 czy co tam jeszcze :?

stary ja naleze do takich osob co dstanie jakąs pierdułke i sie tym nieprzejmuje.... hehe mikolaj już u mnie byl... prezenty leza pod choinka.. ale boje się otworzyc :wink: ciekawe co tam znajde.... jak zwykle mama mnie rozwali czyms po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym... 8O

nie jestes sam ! i tez na to laske klade ! ide zaraz do pracy ! i dzien jak dzien jak codzien !

I kto tu jest kasiasty:

| P4 3,06 | ATI 9700|

: P4 2,40 : ATI 9100:

;).

Takie pytanie gdzie ty pracujesz? Chcialbym byc taki jak ty 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. Jak dla mnie to te święta były do kitu :?. Ludzie ju tak się nie cieszą jak kiedyś. NIe chodzi o to że dostałem mało bo wcale tak nie jest :!: To co się teraz dzieje ludzi przytłacza i nawet święta Bożego Narodzenia ich nie cieszą :(. Nie jest fajnie jak każdy siedzi przy stole i udaje, że jest fajnie, a tak naprawde to tylko się gryzie ze zmartwieniami :?. Dla mnie teoroczne święta sux! Wole te z przed kulku lat dostawałem mało, ale przynajmniej fajnie było posiedzieć razem z wesołą rodzinką.

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. Jak dla mnie to te święta były do kitu :?. Ludzie ju tak się nie cieszą jak kiedyś. NIe chodzi o to że dostałem mało bo wcale tak nie jest :!:  To co się teraz dzieje ludzi przytłacza i nawet święta Bożego Narodzenia ich nie cieszą :(. Nie jest fajnie jak każdy siedzi przy stole i udaje, że jest fajnie, a tak naprawde to tylko się gryzie ze zmartwieniami :?. Dla mnie teoroczne święta sux! Wole te z przed kulku lat dostawałem mało, ale przynajmniej fajnie było posiedzieć razem z wesołą rodzinką. 

Pozdrawiam...

Zaprawde Masz Racje !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze wszyscy odnasza to samo wrazenie co ja. Zauwazcie, z roku na rok wszystko po[gluteus maximus]da. Tradycje, swieta, sylwester tez pewnie bedzie do kitu. Ludzie coraz mniejsza wage przywiazuja do rzeczy ktore dawniej byly wazne i przyjemne. Czas tez leci coraz szybciej... bleh :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze wszyscy odnasza to samo wrazenie co ja. Zauwazcie, z roku na rok wszystko po[gluteus maximus]da. Tradycje, swieta, sylwester tez pewnie bedzie do kitu. Ludzie coraz mniejsza wage przywiazuja do rzeczy ktore dawniej byly wazne i przyjemne. Czas tez leci coraz szybciej... bleh :cry:

Nom prawda. Jak ja slysze jakie kiedys byl sylwester za czasow mlodosci moich starych to az sie lezka w oku kreci! Ludzie zajebiscie sie bawili bez dragow itp.... :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie nawet bylo spox. ale to juz nie te czasy co przedtem..... kiedys cieszylo sie nawet z najdrobniejszych prezentow bo sie tak duzo nie mialo a teraz wlasciwie mam wszystko o czy marzylem...... ( no oprocz jakis 14 0003dmarkow......... )

a pod choinka znalazlem klawiature multimedialna z ktorej sie bardzo ciesze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...no a ja dostałem całkiem cos innego poniewaz juz nie siedzie tyle przed komputerem i coraz mniej mnie on wciaga postanowiłem przejsc na inne hobby tzn.Tunning....dostałem skrzydło WRC na tylna szybe nowe zderzaki sportowe i progi......pozdrawiam

ps.mam do sprzedania monitor LCD ten co w konfigu wiecej na priv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom prawda. Jak ja slysze jakie kiedys byl sylwester za czasow mlodosci moich starych to az sie lezka w oku kreci! Ludzie zajebiscie sie bawili bez dragow itp.... :!:

No mi sie nawet do miasta nie chce chodzic :( A dawniej to na kazdej ustawce nie moglo mnie zabraknac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostalem Microsoft Inteli Mouse Explorer 3.0 , jedyna rzecz od 97r jaka kupilem od M$ :mrgreen:

a mycha <span style="color:red;">[ciach!]</span>na, niedlugo zmawiam do tego func surface

ja mam Inteli Mose 1.1A (dziala od 4 lat i podziala jeszcze troche)

a kupujesz jakies mobo??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi