GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jakos nie odczuwam mojej brzydoty :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Nononono to Wy macie niezle swieta... zeby jakies GeForcy dostawac 8O U mnie jest troche inaczej - od rodzicoof dostaje na mikolaja a pod choinke od chrzesnych... tym razem dostalem 50zl w gotoofce jako ze gwiazdce sie w kolejkach stac niechcialo i sam se mam postac :> A pod druga choinka znalazlem 3 ksciazki - 2 P.K Dicka i D. Adamsa... cos mi tu smierdzi 8) musze w koncu zaczac czytac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja dostałem sweter i zegarek bo ostatni nosiłem juz 4 lata ( tez dostałem) i troche słodyczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten temat :? Zaraz sie rzucicie ze nic mi sie nie podoba, ale tym razem nie chodzi o to ze bylo, czy nie bylo czy cos takiego. Uwazam ze przechwalanie sie tym co kto dostal jest nie na miejscu, bo na pewno ktos nic nie dostanie, ktos dostanie jakis drobiazg, i nie bedzie mu wcale przyjemnie czytajac jak ktos wymienia pentium8, geforce16 czy co tam jeszcze :? stary ja naleze do takich osob co dstanie jakąs pierdułke i sie tym nieprzejmuje.... hehe mikolaj już u mnie byl... prezenty leza pod choinka.. ale boje się otworzyc :wink: ciekawe co tam znajde.... jak zwykle mama mnie rozwali czyms po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym... 8O nie jestes sam ! i tez na to laske klade ! ide zaraz do pracy ! i dzien jak dzien jak codzien ! I kto tu jest kasiasty: | P4 3,06 | ATI 9700| : P4 2,40 : ATI 9100: ;). Takie pytanie gdzie ty pracujesz? Chcialbym byc taki jak ty 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 BTW. Jak dla mnie to te święta były do kitu :?. Ludzie ju tak się nie cieszą jak kiedyś. NIe chodzi o to że dostałem mało bo wcale tak nie jest :!: To co się teraz dzieje ludzi przytłacza i nawet święta Bożego Narodzenia ich nie cieszą :(. Nie jest fajnie jak każdy siedzi przy stole i udaje, że jest fajnie, a tak naprawde to tylko się gryzie ze zmartwieniami :?. Dla mnie teoroczne święta sux! Wole te z przed kulku lat dostawałem mało, ale przynajmniej fajnie było posiedzieć razem z wesołą rodzinką. Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 BTW. Jak dla mnie to te święta były do kitu :?. Ludzie ju tak się nie cieszą jak kiedyś. NIe chodzi o to że dostałem mało bo wcale tak nie jest :!: To co się teraz dzieje ludzi przytłacza i nawet święta Bożego Narodzenia ich nie cieszą :(. Nie jest fajnie jak każdy siedzi przy stole i udaje, że jest fajnie, a tak naprawde to tylko się gryzie ze zmartwieniami :?. Dla mnie teoroczne święta sux! Wole te z przed kulku lat dostawałem mało, ale przynajmniej fajnie było posiedzieć razem z wesołą rodzinką. Pozdrawiam... Zaprawde Masz Racje !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Widze ze wszyscy odnasza to samo wrazenie co ja. Zauwazcie, z roku na rok wszystko po[gluteus maximus]da. Tradycje, swieta, sylwester tez pewnie bedzie do kitu. Ludzie coraz mniejsza wage przywiazuja do rzeczy ktore dawniej byly wazne i przyjemne. Czas tez leci coraz szybciej... bleh :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Widze ze wszyscy odnasza to samo wrazenie co ja. Zauwazcie, z roku na rok wszystko po[gluteus maximus]da. Tradycje, swieta, sylwester tez pewnie bedzie do kitu. Ludzie coraz mniejsza wage przywiazuja do rzeczy ktore dawniej byly wazne i przyjemne. Czas tez leci coraz szybciej... bleh :cry:Nom prawda. Jak ja slysze jakie kiedys byl sylwester za czasow mlodosci moich starych to az sie lezka w oku kreci! Ludzie zajebiscie sie bawili bez dragow itp.... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja sobie kupilem na Gwiazdke ;) Nokie Comuncatora i 10 m kabla UTP... Od rodziny dostalem solidna lustrzanke Nikona i jakies slodycze (kruffki yeach !!! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Widze ze wszyscy odnasza to samo wrazenie co ja. Zauwazcie, z roku na rok wszystko po[gluteus maximus]da. Tradycje, swieta, sylwester tez pewnie bedzie do kitu. Ludzie coraz mniejsza wage przywiazuja do rzeczy ktore dawniej byly wazne i przyjemne. Czas tez leci coraz szybciej... bleh :cry:u mnie nawet bylo spox. ale to juz nie te czasy co przedtem..... kiedys cieszylo sie nawet z najdrobniejszych prezentow bo sie tak duzo nie mialo a teraz wlasciwie mam wszystko o czy marzylem...... ( no oprocz jakis 14 0003dmarkow......... ) a pod choinka znalazlem klawiature multimedialna z ktorej sie bardzo ciesze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ...no a ja dostałem całkiem cos innego poniewaz juz nie siedzie tyle przed komputerem i coraz mniej mnie on wciaga postanowiłem przejsc na inne hobby tzn.Tunning....dostałem skrzydło WRC na tylna szybe nowe zderzaki sportowe i progi......pozdrawiam ps.mam do sprzedania monitor LCD ten co w konfigu wiecej na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ooo witam Macho :mrgreen:. BTW jaki masz wozik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja dostalem Microsoft Inteli Mouse Explorer 3.0 , jedyna rzecz od 97r jaka kupilem od M$ :mrgreen: a mycha <span style="color:red;">[ciach!]</span>na, niedlugo zmawiam do tego func surface Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ooo witam Macho :mrgreen:. BTW jaki masz wozik?? witam witam miałem BMW 320 ale troche duzo palił itp...wiec przesiadłem sie na Seicento 1.2 87KM silnik od Punto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Widze ze wszyscy odnasza to samo wrazenie co ja. Zauwazcie, z roku na rok wszystko po[gluteus maximus]da. Tradycje, swieta, sylwester tez pewnie bedzie do kitu. Ludzie coraz mniejsza wage przywiazuja do rzeczy ktore dawniej byly wazne i przyjemne. Czas tez leci coraz szybciej... bleh :cry:Nom prawda. Jak ja slysze jakie kiedys byl sylwester za czasow mlodosci moich starych to az sie lezka w oku kreci! Ludzie zajebiscie sie bawili bez dragow itp.... :!: No mi sie nawet do miasta nie chce chodzic :( A dawniej to na kazdej ustawce nie moglo mnie zabraknac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja dostalem Microsoft Inteli Mouse Explorer 3.0 , jedyna rzecz od 97r jaka kupilem od M$ :mrgreen: a mycha <span style="color:red;">[ciach!]</span>na, niedlugo zmawiam do tego func surface ja mam Inteli Mose 1.1A (dziala od 4 lat i podziala jeszcze troche) a kupujesz jakies mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 512 DDR pc266 :D:D:D:D:D:D marzyłem o tym!!! I'm so happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Heh Biały Świeta to faktycznie mielismy i byly kiepskie nikt ich chyba nie czul, ale za to jakie zchizy mielismy w 1szy dzień Świat :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Tera ja się pochwalę!! Dostałem układ do chłodzenia wodą!! No i parę ciuchów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A ja dostałem podkładkę pod mysz i 20 CD-Rów(w końcu mają drożeć, nie?[już podrożały :(]) :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A ja dostałem obudowę Midi ATX Enlight'a, Zalmana, CS'a i parę płytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A ja dostałem podkładkę pod mysz i 20 CD-Rów(w końcu mają drożeć, nie?[już podrożały :(]) :? 8) oj drozeja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 cudownie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...