Dopalacz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 a wiec plyta 8rda3+ proc barton 3000+ 333mhz + pentagram qvc100cu 512mb ram kingston 400mhz zasila szef 420w grafa x800gto i tak po zainstalowaniu systemu sterow proc ciagle jest obciazaony 60 pare procent !!!! wydajnosc grafy w 3dmarku 2001 to 8000 !!!!!!!!!!!! pi 1mb prawie 2 minuty z czego na epoxsie 8k9a3+ viakt400 3dmark 19000 pi 50 sekund co jest z tym 8rda3+ !!!!!!!!! w czym problem zapodalem nawet najnowszy bios i nic ciagle to samo :mur: prosze o szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Może jednak wir :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Może jednak wir :>? jak wir ????? a przepustowaosc pamieci to tragedia odczyt 1000mb/sec smieszne !!!!! czego to moze byc wina ?? Edytowane 3 Stycznia 2006 przez Dopalacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 może w biosie cosik nagrzebałeś, zobacz co obciąża procka to się dowiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 smieszne wymienilem grafe na r7500 i powiem tak ze wszytko jest ok procek nie jest juz tak obciazaony pi wychodiz 51 sekund wyglada wszytko na ok kuzwa grafa walnieta ..... funkel nowka fakt ze na viakt400 robila jaja wieszala sie co jakis czas i restart kompa ale myslalem ze jest to wina plyty... fakc czyli grafa ja to mam pecha jeszcze jutro sprawdze ja w pracy na jakims nowym kompie i bede wszytko wiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...