Sheep Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 to w koncu beda te zdjecia tego bloczku???? chcialbym to widziec.......... moze bys potem puscil te bloczki na allegronp. kilka sztuk..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 jak przyjade po sylwestrze to wam pokaze fajne bloczki :) (BTW cena konkurencyjna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no mowiles ze 40zl wiec to rzeczywiscie jest cena konkurencyjna ( jezeli dalej taka jest........ ) tylko te zdjecia............... nie wytrzymam do sylwestra...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 p3dzi0r jakbys zrobil jakis naprawde wydajny bloczek, z wyjsciami na rurki takie jak od cpc (czyli 5 mm, no gora 6 mm jakos sie naciagnie) to moze bym byl zainteresowany. Oczywiscie cena musi byc dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hmm myslalem raczej o rurkach 10/12 i 12/16 ale zobacze co sie da zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom666 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ja tez przylaczam sie goraco do prosby, by byla dostepna wersja bloczku z wyjsciami 5 mm, pasujacymi do rurek z cpc, biore praktycznie w ciemno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 hmm myslalem raczej o rurkach 10/12 i 12/16 ale zobacze co sie da zrobic.ja tez jestem za grubszymi rurkami ... przciez to chyba lepiej ..... chyba ze kto chce wlozyc do tego pompke 30l/h no to mogą byc......... ale ja jak bym sie w cos takiego bawil to 1000l/h to chyba norma...... lub minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Kiesy bedzie mozna zamawiac bloczki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 wlasnie !!! kiedy??? bo juz kasa czeka .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...