dzik84 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam Mam pewien problem z założeniem forum w phpBB Robie tak Wrzucam wszystkie pliki na serwer, do config.php wpisuje wartość 666 Wchodze na strone, automatycznie zostaje przekierowany do install/install.php Uzupełniam co trzeba klikam dalej teraz podmieniam plik config.php na taki z wartościa 644 klikam zakończ instalacje usuwam z serwera foldery install i contrib No i powinno chyba działać (jeśli nie to mnie poprawcie) ale tak nie jest Ciągle zostaje automatycznie przekierowany do install/install.php - ale tam juz nic niema więc wyskakuje brak strony serwer to www.60free.ovh.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 e? Dobrze widze? Wpisałeś 666 do config.php? JEzeli tak i w dodatku po konfiguracji podmieniłes plik na inny to się nie dziw, ze nei działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 No to jak to należy zrobić, tak to zrozumiałem z faq ze strony phpBB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 To przeczytaj to jeszcze z 10 razy. Moze za 10 doczytasz o tym, że pisali o zmianie uprawnien do pliku a nie zmianie zawartosci pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 inie zapomnij o utworzeniu sobie najpierw bazy, wzglednie wpisaniu do config.php odpowiednich danych do bazy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...