siwaski Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 No wlasnie mam pytanie do czego sluzy ta zworka.Mam karte firmy Sapphire.Z gory dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mozliwe ze do zmiany systemu ! wyswietlania obrazu proboj stary nie buj sie nic sie nie popsuje tylko male bumm i po krzyku przyjedzie straz pogotowie pierwsi zgasza pozar drudzy cie pozbieraja i bedzie cooll i odszkoda bedzie na R9700 tam nie bedziesz mial zworek wiec bedziesz sie czul bezpiecznie z ta karta :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Wogole mam problem z ta karta bo 3d mark 2001 nie przchodzi mi caly(ze 3 razy sie zdarzylo) tzn albo wychodzi do windowsa bez zadnego komunikatu,resetuje sie, albo pojawia sie blad An error hasoccuredd in 3d Mark! Mam A1700Xp na fsb 147, plyte ecs k7s5a/L , 256 ddr 333, Win Xp pro.Zmienilem stery na nowsze i to samo.Obnizalem taktoanie karty i to samo.Procek wolniej tez nic nie daje.Co jeszcze moge zobic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A jaki masz zasilacz ?? Miałem to samo tyle że u mnie często wogóle nie chciał przejśc testu w 3dmarku zmieniłem zasilacz z codegena 300 Wat na Deer 350 wat i juz jest looz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mozliwe ze dlatego mi sie to wszystko wali bo zaz zwolniony wiatrak w zasilaczu???Moze jest mu za cieplo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ogolnie mozliwe za wriuje ale odkrec kompa i sproboj wtedy sprawdz chlodzenie i napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Na czym mam sprawdzic napiecia???Temp procka spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Na czym mam sprawdzic napiecia???Temp procka spoko.miernikiem......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...