Kaeres Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Dostalem wlasnie pod choinke - tak, tak, nawet w moim wieku jeszcze sie dostaje czasem prezenty :) - mysz bezprzewodowa Logitech cordless mouse. Chodzi bardzo plynnie, wszystko pieknie w grach ale... :) ..no wlasnie ale. W q3 jak normalnie sie rozgladam to wszystko wporzo ale jak juz robie "strafe jumpy" (bardziej zorientowani wiedza o co chodzi) lub "rocket jumpy" to sa takie przeskoki jakby lag byl. Takie zaciecia. Znaczaco to nie wplywa na rozgrywke ale mnie to drazni. Moze wiecie czego to wina. Czy to moze przez wejscie USB czy przez to, ze po prostu jest to produkt jeszcze nie taki doskonaly i nie spelnia dobrze swojej roli jako mysz radiowa ? Wyglada ona tak logitech cordless mouse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Dkatego bez przewodowki nei daja sie do gier :-) ale i ta fajna ta myszencja ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mysz jest wypas mialem taka ale nie bawilem sie w grach , natomiast mialem problem z odpaleniem jej. Wogule mysz za bardzo mi nie chciala wspolpracowac z przjscowka na ps/2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jak masz przez usb podlączone to sprubuj przez ps2 ja mam tak podłączone i niemiałem jeszcze żadnych problemów....... chicaż niegrałęm w q3 tylko w q2 powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Dostalem wlasnie pod choinke - tak, tak, nawet w moim wieku jeszcze sie dostaje czasem prezenty :) - mysz bezprzewodowa Logitech cordless mouse. Chodzi bardzo plynnie, wszystko pieknie w grach ale... :) ..no wlasnie ale. W q3 jak normalnie sie rozgladam to wszystko wporzo ale jak juz robie "strafe jumpy" (bardziej zorientowani wiedza o co chodzi) lub "rocket jumpy" to sa takie przeskoki jakby lag byl. Takie zaciecia. Znaczaco to nie wplywa na rozgrywke ale mnie to drazni. Moze wiecie czego to wina. Czy to moze przez wejscie USB czy przez to, ze po prostu jest to produkt jeszcze nie taki doskonaly i nie spelnia dobrze swojej roli jako mysz radiowa ? Wyglada ona tak logitech cordless mouse miałem takie jaja, że mi kursor się przycinał jak komp zaczoł mocniej mysleć (usb), ale jak dałem na ps/2 to wszystko śmiga jak cza !!! pozatym ja mam cordelss opticala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 zyczac Ci jak najlepiej mysle ze wiele nie zdzialasz moj brat ma jaks a4tech'a ( wiem ze jest slaba w porownaiu do logitecha) i cuda robilem i nic nie wykombinowalem tesh zacina i to nawet w windzie a kolega ma w bloku obok i zalezy czasem zajebiscie na 20m dziala a czasem pol metra nie moze uciagnac to jest qrd w tej cenie mysle gra losowa postaraj sie zmniejszyc maxymalnie znieksztalcenia pola wywal wszelkie zasilacze z okolicy szczura i nadajnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A jak jest ze zuzyciem baterii w radiu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A jak jest ze zuzyciem baterii w radiu ? Mój optyczny Logitech na parze baterii chodzi przynajmniej 1,5miecha, zazwyczaj dłużej (mimo że baterie po 2 zeta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 pryspieszenie sie wali......heh mam to samo w q3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Accelerate mam wylaczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A jak jest ze zuzyciem baterii w radiu ? Mój optyczny Logitech na parze baterii chodzi przynajmniej 1,5miecha, zazwyczaj dłużej (mimo że baterie po 2 zeta) U mnie na Energizerach max 1 miesiąc. Ostatnio wsadziłem jedną zużytą a drugą dobrą i ................ explodowała bateria. Byłem pewnien że mycha do wyrzucenia, ale wyczyściłem i działa :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jesli chodzi o optyczne do kleja [do ostrej gry] to polecam mysze z dwoma ukladami optycznymi - wtedy nie ma przeskokow - przynajmniej na przewodowej - nie wiem jak na bezprzewodowej ale jesli ja milbym sobie qpowac optyczna to bym qpil podwojna optyczna logitecha za 199 [na kablu] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Max miesiac ??? Pisze w niektorych testach, ze wytrzymuja 3 miechy. Producent utrzymuje twardo, ze pol roku - oczywiscie traktuje to z przymruzeniem oka. No ale te 3 miechy myslalem, ze spoko :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Kaeres to sa pobozne zyczenia baterie serio okolo 1 miecha ciagnal a pozniej szczur tnie sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Jak myslicie. Lepiej myche trzymac na ps2 czy usb ? Mialem zawsze ps2 i mialem te 180-200 Hz. Teraz mam usb i 50 Hz. Komfort w pracy taki sam. Czy sa jakies plusy i minusy usb i ps2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja mam Cordless Optical Logitecha i w zyciu nie zamieniłbym jej na nic innego (no moze na MX700 :)) Jedyna wada jest taka ze baterie wytrzymuja max 3-4 tygodnie, szkoda ze to cudo nie ma akumulatorkow z ładowarką. W gry 3d generalnie nie grywam, ale testowałem sobie demko UT2003 i nie było problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Kares urzywaj, podkladki w ejdnolitym jasnym kolorze, to przedluza dlugosc zycia baterii, widzialem gdzies w mediamark or something przejsciowki usb>ps2, moze to cos da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Kares urzywaj, podkladki w ejdnolitym jasnym kolorze, to przedluza dlugosc zycia baterii, widzialem gdzies w mediamark or something przejsciowki usb>ps2, moze to cos da Podkladka tutaj nie gra istotnej roli poniewaz to jest mycha z coolka. A przejscioweczke usb>ps2 byla odrazu z myszka :) Zastosuje taki myk. Bede ja trzymal na usb, a do gry bede mial odrazu podlaczona starego logitecha na ps2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja mam Cordless Optical Logitecha i w zyciu nie zamieniłbym jej na nic innego (no moze na MX700 :)) Jedyna wada jest taka ze baterie wytrzymuja max 3-4 tygodnie, szkoda ze to cudo nie ma akumulatorkow z ładowarką. W gry 3d generalnie nie grywam, ale testowałem sobie demko UT2003 i nie było problemów. Moja siostra ma taka mysz i klawiature, moze krotki opis dam: -Klawa- bardzo wygodna, klawisze dzialaja idealnie, baterie trzymaja jakies 2 miechy (energizery) i zaczely juz sie powoli wyladowywac, dalbym jej 10/10 ptk -Mysz- Takze bardzo wygodna, w porownaniu z moim Inteli Mouse Explorer 3.0 jest arcydzielem, idealnie mozna ja chwycic. Jak pracuje: TRAGEDIA !! Gdy w windowsie przesowam myszke po pulpicie widze ze kursor ma odswierzanie 60hz czego nie da sie zmienic gdyz z taka czestotliwoscia dane sa przez radio przesylane. Szarpniecie myszka- jak baterie maja 1-2dni to moge z czystym sumieniem mocniej szarpnac (ale i tak nic gwaltownego) i myszka MOZE nie zerwie (na 10 prob 2-3x zerwie i odskoczy do gory) Wlaczam gry- w tym wypadku CS'a. Tragedia, gdy przesowam myszke na boki WIDZE ze te 60hz jest (gram z zgaszonym filtrze na myszkegdyz laga malusieniego robi), mimo tego ze obraz ma 100hz to jak biegam myszka to oczy sie mecza od tych myszkowych 60hz. Wlaczam filter- odrobinke lepiej ale jest ten odczuwalny lag :/// Baterie po 1 tyg. nie nadaja sie absolutnie do gry w gry fpp, potem jako taka dzialaja jeszcze przez 2 tygodnie i narq. (baterie to energizer, duracell trzymal troszke krocej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja mam Logitech'a Cordless Wheel Mouse SE - taka wersje z wymiennymi panelami. Mam ja juz ponad 2 lata i jest zajeboza. Wszystko chodzi pieknie. Baterie trzymaja mi bardzo dlugo. Powiem,ze 3 miechy napewno. Fajnie tylko jak siada i nie mam zapasowych :) Trzeba z pilota podkradac,albo leciec do kiosku :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 powiem wam ze MX700 to jest to... zadnych przeskokow, zadnych opoznien, dziala prawie na kazdej powierzchni... ale sa minusy: CENA!, krotki zywot naladowanych akumulatorkow (do 5 dni), i czasami dziwny zasieg, ciezar... za to w q3 jest bardzo precyzyjna i szybka, polecam do FPP (uzywam na usb i nic mi nie zakloca jak dotad) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...