GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hej patrzcie ile obciaza proca glowna strona tweak - to chyba przez ten snieg we flaszu czy nie wiadomo czym - u mnie ok 70-95% proca zrzera i wszystko mi sie mieli przez to - tez tak macie no to tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 u mnie jest tego białego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a stanofczo za dużo(ręce mnie już bolą od odkopywania) a tak to na tweak.pl jest ok nic nie chrupie. PS to nie jest flash tylko jaki skrypt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 pisalem ze nie wiem co to jest nie znam sie na tym jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Skrypt java,CGi lub jaki inny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ale obciaza mi proca jak nic inne nie wiem moze winda juz ma odpaly jakies czhyba zrobie reinstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 yyyyyyy mi to tez obciaza proca w 98%.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 halo panie lisek czy inny ,,dziadu" prosze cos z tym zrobic pracowac sie normalnie nie da - no co jest.... jak mozna takie cos zrobic - jestem zbulwersowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mi moze nie 98% ale tez czuje roznice (na gorsze :( ) BTW ja rowniez jestem zbulwersowany zaistniala sytuacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a ja nie widze roznicy ze sniegiem i bez sniegu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 NO u mnie jest 100% jeszce na moim durniu 950 za jakies pol godziny bedzie xp2000+ :twisted: (w koncu prezent podchoinkowy ) Zobaczymy co bedzie dalej ale i tak mi sie to nie podoba ze mojego durnia juz wysysa na stronce .Pozdrowki for all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja nie widze żadnej różńicy. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 nie wiem dlaczego mi strona tweak.pl obciaza porca w 98%, ale nie odczuwam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 yyyyy ja nie mam sniegu zadnego :D Ale mialem, tylko IE6 zainstalowalem i troche rzeczy mi sie zje*** np. gadu-gadu mi nie przewija wiadomosci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 cudownie ho ho ho renifery jada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Nie widze zadnej roznicy w obciazeniu! A skoro nie widac roznicy to po co snieg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja mam okolo 60 - 70 % :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Od dzis bede tej stronki uzywal do wygrzewania proca ..."Tweak.pl CPU hot tester " :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 nie wiem dlaczego mi strona tweak.pl obciaza porca w 98%, ale nie odczuwam tegoto wlacz jakis teledysk albo film w mediaplayerze albo winampie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 heh... mi też ten sniezek wali 98% - 100% obciążenia proca hehehe.. ale ja wiem po co to jest: po 1'eee: jak obciąża proca to zaczyna się robić cieplej w pokoju :wink: :lol: buuhahahaha i tak nie zamarzniemy przed kompami po 2'eee: może liisek [lub ktoś inny ] postanowił dać takie cuś żeby pogrzać proca i zobaczyć jaka jest stabilność przy oc :wink: :lol: hiehiehiehie... a taaak wogóle to co to kór#a za nibiesko/violetowy śnieg ?!?!?!?! 8O 8O 8O buuhahahaha... ja wiem i widze za oknem że jest biały ! jak śnieg ! :lol: :lol: :lol: heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 U mnie jest to samo, przed chwilą zamknąłem stronę głowna Tweak`a, bo włączam sobie asus probe i patrze cpu 55C. I co 5 minut po zamknięciu i wraca do normy. Już jest 44C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 no to znalazlem powazny blad :P :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Oj straszne!! Jednocześnie przeglądaćie stonę tweak`a i graci w quakeIII i wam fps spada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...