KaplasaK Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Witam. Wszedłem w posiadanie dwóch klawiatur: jedna jest pod ps/2 a druga pod USB i mam takie pytanie. Co trzeba zrobić i czy jest to wogóle możliwe aby te klawiatury po podłączeniu były widziane osobno. Teraz jak je podłącze i na jednej wcisne np. Caps to kontrolka zapala się na obydwu. W skrócie chodzi mi o to zeby mozna bylo grac np. w Fife na 2 klawiatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm wedlug mnie to sie nie da albo jedna albo druga albo dwie naraz co ty kombinujesz hmm ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplasaK Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 co ty kombinujesz hmm ! Chce pograc na dwie osoby na dwóch klawiaturach na jednym kompie w jakies gierki np. Fifa, jakies scigalki ze split screenem.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Witam. Wszedłem w posiadanie dwóch klawiatur: jedna jest pod ps/2 a druga pod USB i mam takie pytanie. Co trzeba zrobić i czy jest to wogóle możliwe aby te klawiatury po podłączeniu były widziane osobno. Teraz jak je podłącze i na jednej wcisne np. Caps to kontrolka zapala się na obydwu. W skrócie chodzi mi o to zeby mozna bylo grac np. w Fife na 2 klawiatury.Nie ma takiej mozliwosci, aby dwie klawiatury na raz dzialaly osobno. ZAPOMNIJ!!! No chyba ze masz takie MOBO co ma podwojny kontroler klawiatury, to nie jest kwestia sposobu podlaczenia i tak taka pod USB jest obslugiwana przez kontroler klawiatury. :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Fizycznie ich nie rożdzielisz dla systemu, ale jak komp widzi obie to przy odpowiedniej konfiguracji klawiszy da się pograć, Chociaż będziesz mu7siał ograniczyć liczbę klawiszy do minimum. Wychodzi na to że pograć się da ale w FIFE to lepiej nie próbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplasaK Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Dzięki za zainteresowanie. A więc stara klawa do szafy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ee szkoda a myslalem ze zakoopie 2 deske wlasnie do grania we dwoch a nie da sie np na jednej grac na strzalkach a na drugiej na adsw ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mnie sie udalo kiedys daaawno z myszkami, jedna na com1 druga na com2 i fajne to bylo bo jedna i druga dzialala. Ale byl jeden kursor wiadomo, ale mozna bylo sterowac i ta i druga :) Smiesznie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ee szkoda a myslalem ze zakoopie 2 deske wlasnie do grania we dwoch a nie da sie np na jednej grac na strzalkach a na drugiej na adsw ? Myślę że się da skoro jak podpinasz dwie to i jedna i druga działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 to dobrze colina z koomplem se pogramy tylko deska trzeba koopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...