Dog Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 co to za firma...dobre to? gosc mowi, ze nie jest pewien czy to jest wlasnie producent karty.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Moge ci smialo polecic kart moja opinia ! tu masz link esli to ta karta ? http://www.ivmm.com/inno3d/geforce4/produc...4_ti_agp8x.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ta karta jest z sredniej polki zebysmy sie rozumieli ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Nie no wiadomo, ze nie jest to cud techniki...wiadomo cos o jej podkrecaniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 z tym bywa rozniej osobiscie nie mialem wiec niechce sie wypowiadac ale ryzykuj powinno byc ok ! albo kop jakas firmowke :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja o karcie tej firmy nie slyszalem, aczkolwiek firme jako firme (innovision) moge smialo polecic. Posiadalem kiedys kotroler dysków twardych tej firmy i byłem zachwyvony, więc jeśli masz taki problem że się zastanawiasz dczy kupić bo np: firma jest coś nie tego to już nie masz tego problemu bo firma jest jaknajbardziej tego...;);) kurde namieszałem cosik, a co tam :D skoro cena jest duużo niższa niż jakieś gainwardy to bierz - jeśli róznica niewielka - odpuść sobie. Jeszcze jedno - ja bym polecał z tych tańszych firm Palit Daytona - naprawde tanie produkty i jakże dobre!! Ja mojego G3ti200 podkręciłem na 233/527 ale to chwilowo bo nie chciałem karty męczyć, ale testy w 3marku przeszłą bez problemu, jak sądzę poszłoby jeszcze więcej ale naprawdę nie ma potrzbey. Standardowo jadę na ustawieniach jak poniżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wyglada na pozadna....... chodzby patrzac na wentylator na gpu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 kurcze...meczy mnie msi4200 128:)..ale 800zł...musialbym sie pozadnie szarpnac:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 kurcze...meczy mnie msi4200 128:)..ale 800zł...musialbym sie pozadnie szarpnac:( a ta za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Miałem kiedys Geforca 2 mx 32 Mb tej firmy i chodził dosyc dobrze :)) W 3dmarku 2001 na duronie 600@900 oraz 256 Ramu mialem 2700 Punktów a po podkręceniu grafiki na (kręciła sie nawet dosyc dobrze ) 213/232 miałem ponad 3000 3dmarków. Polecam tą firmę jej karty nie są złe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no i juz masz odpowiedz bierz stary bierz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 z tym bywa rozniej osobiscie nie mialem wiec niechce sie wypowiadac ale ryzykuj powinno byc ok ! albo kop jakas firmowke Nie no nie mam pytan, fajna rada :) Wiesz co ndx nie doradzaj juz nikomu w taki sposob, bo z takiej porady nic nie wiadomo. Innovision to cos klasy Prolinka, smialo mozna wziac, to dobre karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 z tym bywa rozniej osobiscie nie mialem wiec niechce sie wypowiadac ale ryzykuj powinno byc ok ! albo kop jakas firmowke Nie no nie mam pytan, fajna rada :) Wiesz co ndx nie doradzaj juz nikomu w taki sposob, bo z takiej porady nic nie wiadomo. Innovision to cos klasy Prolinka, smialo mozna wziac, to dobre karty No prlolink jest swietny hihii no a poczytaj a mozwie zeby zarayzykowal jak nei bedzie zadowolony t odniesie ja do sklepu chyba logiczne ? i poczytaj moje wszytskie posty w temacie ! a bede radzil ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja o karcie tej firmy nie slyszalem, aczkolwiek firme jako firme (innovision) moge smialo polecic. Posiadalem kiedys kotroler dysków twardych tej firmy i byłem zachwyvony, więc jeśli masz taki problem że się zastanawiasz dczy kupić bo np: firma jest coś nie tego to już nie masz tego problemu bo firma jest jaknajbardziej tego...;);) kurde namieszałem cosik, a co tam :D skoro cena jest duużo niższa niż jakieś gainwardy to bierz - jeśli róznica niewielka - odpuść sobie. Jeszcze jedno - ja bym polecał z tych tańszych firm Palit Daytona - naprawde tanie produkty i jakże dobre!! Ja mojego G3ti200 podkręciłem na 233/527 ale to chwilowo bo nie chciałem karty męczyć, ale testy w 3marku przeszłą bez problemu, jak sądzę poszłoby jeszcze więcej ale naprawdę nie ma potrzbey. Standardowo jadę na ustawieniach jak poniżej. Dostalem pod choinke ta karte - GF 4 Ti4200 64mb Jutro bede podlanczal,bo dzisiaj juz nie mam sily.Ale jestem zadowolony :twisted: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 slyszalem dobre rzeczy o tej firmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Tym bardziej sie ciesze.. :) Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Masz tu kilka linków z opisami tej karty (64MB i 128MB): http://www.tweakersasylum.com/tapages.php?...00/00000001.htm http://www.planetsavage.net/hardware/inno3...200/index.shtml http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1643&p=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja miałem kiedys GF 2mx 32mb "by Inno3D" i śmigała piekniutko :) nawet 3d marka full mi dali do niej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...