zdzisiek12 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Czy ktoś juz posiada, testował te karty, do czego mozna je porównac wydajnościowo.. bo cenowo jak na razie to min. 6600GT, w necie testów brak, jesli juz tylko porównania technologii lub parametrów, nigdzie nie ma jak w akcji te karty sie sprawuja, wyższy model od X1300pro, który suma sumarum kiepski nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Temat już o tej grafie jest i tam też dawałem wstępne wyniki i opisałem moje doświadczenia z tą kartą. Imho nic ciekawego. Edytowane 4 Stycznia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek12 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 kosztuje ok 550-600zł co w tych granicach na PCIE z radeonów jest najbardziej oplacalne w zakupie? x800gt/gto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek12 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Temat do usunięcia, znalazłem wszystko, jednak x1600pro/xt to pomyłka kiedy w podobnej lub nawet nizszej sa dostepne karty klasy x800/gt/gto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POKI Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Temat do usunięcia, znalazłem wszystko, jednak x1600pro/xt to pomyłka kiedy w podobnej lub nawet nizszej sa dostepne karty klasy x800/gt/gto x800 za 550?? podaj namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...