mlodafoka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mój config to: athlon64 2800+, asrock k8 upgrade nf3, winfast 6600GT agp 128 mb, 512 ram, dvd rw, dvd rom, segate 80GB 7200. Jaki zasilacz wystarczy do tego kompa? (wydatek do 200zł) i czy wystarczy zasilacz z 18 amperami na lini 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 huntkey hk 400ap za 220zł wypas zasiłka z proline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Huntkey 350W, moc realna 400W, skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Delta lub Fortron 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 no realna 350ap to 400 a realna hk400ap to 450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodafoka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ok już zamówiłem na jutro zasilacz neoteca 380W(sprzedawca mówił że to nic innego jak huntkey i kosztuje ok.180zł), teraz pytanie tylko czy udźwignie tego kompa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ok już zamówiłem na jutro zasilacz neoteca 380W(sprzedawca mówił że to nic innego jak huntkey i kosztuje ok.180zł), teraz pytanie tylko czy udźwignie tego kompa???Bezproblemowo. To są dość dobre zasilacze, ale mają jedną CodeZgonoPodobną wade - małe radiatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ale czy ten neotec nie jest ze starej serii bo wiem że te nowsze maximus są takie same jak huntky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodafoka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ano to chyba nie był maximus :sad: to znaczy że nie da sobie rady z tym kompem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ano to chyba nie był maximus :sad: to znaczy że nie da sobie rady z tym kompem?No maximus to to raczej napewno nie był bo cena nie ta, ale oczywiście i ten sobie poradzi z Twoim konfigiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 no trzeba było kupić hunkeya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodafoka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zasilacz już podłączony(neotec maximus 380W)... ale pojawił się problem :/ kupiłem ten zasilacz specjalnie do tego winfasta 6600GT no i jak włączam kompa to w momencie logowania windowsa mam na ekranie jakieś niebieskie pionowe paski z kropkami!!! Sam windows wygląda już normalnie. Ale jak próbuje zainstalować sterowniki to komp mi sie resetuje. na moim radeonie9100 nie ma tego problemu. Dodam jeszcze że próbowałem wcześniej podłączyć tego winfasta do zasilacza 300W no i to samo... To jest wina tej karty grafiki czy płyty głównej? A może przez ten zasilacz 300W oszpecił mi tego winfasta? Czy ktoś wie w czym problem? ps. Tylko nie dawajcie mi odpowiedzi w stylu: "wydaje mi się że to przez ten zasilacz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 a podłączyłeś dodatkowe zasilanie do tej grafy ale kapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodafoka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 no podłączyłem ten kabelek od dysku do karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Takie objawy to najprawdopodobniej uszkodzona pamięc :( (k.graficznej ofkors) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez danioX4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodafoka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 karta była nieużywana, to znaczy że sprzedali mi zwaloną kartę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...