PEPDAR Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam. Posiadam płytę z zintegrowanym Soundstorm-em oraz wieże Samsunga MAX-910 (2X40w). Mam trochę kasy więc chciałbym w coś zainwestować. Lepiej w kartę dźwiękową czy głośniki?? Po wymianie z której z tych rzeczy odczuje róznice w dźwięku?? Dodam ze po właczeniu korektora dźwięk w głośnikach harczy, a o basiku to moge zapomnieć. Wiem ze dźwiękówka to nic nadzwyczajnego, ale mysle ze powymianie głośników odczuje znaczna róznice w jakości dźwieku. Prosze o radę w wyborze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 No to teraz nie wiem czy to byl zart czy co ? :| Soundstorma nazywasz "nic nadzwyczajnego" ?? :| No sorry ale mialem to i naprawde uwazam ze nVidia odwalila kawal dobrej roboty z ta dziwiekowka... Wg mnie lepiej kupic Logitecha Z-2300 i cieszyc sie dobrym basem i przyzwoita moca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...