franek860 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam mam taki problem: na razie mam internet z sieci osiedlowej, ale w niedługim czasie będę musiał przesiaść sie na neostrade. Mam laptopa z karta sieciowa w standarcie g. Czy router di 624+ umozliwi mi korzystanie tymczasowo z internetu dostarczanego zwyczajną skrętką a w niedługim czasie po dokupieniu modemu adsl z neostrady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek860 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dzieki za konkretną odpowiedź. W sklepie sprzedawca twierdził że nie bo do gniazda WAN nie można podpiać modemu adsl.Ja myslałem ze wystarczy że ten sprzet obsługuje PPPoE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 moze chodzilo o to ze nie podlaczysz do tego routera modemu od tepsy USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek860 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nie.Twierdził że modemu adsl nie mozna podłaczyc do portu podpisanego dsl.A moze znasz dobry adsl modem który można podpiąć do tego routera.Znalazłem jeszcze cos takiego już z wbudowanym modemem ale DSL-G604T ale nie wiem co lepsze. Zwłaszcza że nie wiem kiedy bedę musiał się przesiąść na neostrade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) bedzie dzialac! wystarczy, ze do tego di-624+ dokupisz modem adsl z wyjsciem ethernetowym np. dsl-302t/dsl-300t edit: aha, olej tego lamerskiego sprzedawce, ktory wprowadza klientow w blad :P Edytowane 11 Stycznia 2006 przez lukas-comp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 to nie 1 raz ze " sprzedawca " jest kosmita patrz->>> office2003 na windzie98, ANNEX B do net24 i neo itd ( jest troche tych topicow tutaj ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...