Rafalulan Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Proszę o pomoc! Mam IBM T41 z normalną klawiaturą, nie tam z jakimis niemieckimi znakami, czy coś innego. Klawiatura QWERTY. Problem polega na tym, że nie mogę pisać u zamkniętego. Wszystkie polskie znaki typu ą,ę,ś,ć,ź,ż wchodzą, ale u zamknięte nie. Po formacie i nowym systemie było wszystko OK i stało się to jakiś czas temu. Ustawienia klawiatury mam POLSKI PROGRAMISTY. Co zrobić????? Z gory bardzo dziękuję! Przeczytałem inne tematy, co były z innymi literkami polskimi typu ł i ć, ale nie działaja te sposoby, odinstalowałem ati control panel, wrzuciłem ze strony intela poprawkę i nic. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Pewnie masz ktorys z tych programow: TuneUp, AusLogistic BoostSpeed Jezeli tak to odinstaluj lub zmien w opcjach skrot na inny o ile jest taka opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalulan Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Mam TuneUp, zaraz zobacze, reszty z tych programow nie mam. Właśnie naprawiłem swóóóóóóóóóój problem!!! Nigdy w życiu bym się nie domyślił!!! Dzięki, dzięki KOLOBOS!!! :D :D :D :D :D Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Rafalulan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...