Gość hydro2 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Nie widzialem takiego tematu wiec zakladam.Jakie Wam sie zdarzyly dziwne a zarazem smieszne sytuacje.Jakies niekonwencjonalne jak ja to mowie :P Wczoraj (w zasadzie dzisiaj) gadalem sobie z kumpela na gg - skonczylem z nia rozmowe o 3 nad ranem i przypadkiem zasnalem - a ona poszla.Snilo mi sie,ze dalej z nia gadam i to co mi sie snilo to podswiadomie pisalem do niej - praktycznie bez bledow :P (no prawie).(Pisalem przez sen :)) Zdania jakis sens mialy :D.Najlepsze jest to,ze pisalem jej to w godzine po tym jak poszla :) Dzis zobaczylem archiwum to malo co z krzesla nie spadlem :P Wroce z pracy to wkleje :) Wogole to przebudzilem sie grubo po 4 rano :D Mial ktos podobny motyw ? :) Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 I byles calkiem trzezwy? Urzekla mnie Twoja historia, normalnie Strefa 51.. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Temat bumerang? Nie dalej jak 2 tygodnie temu chyba był podobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Wroce z pracy to wkleje :) Wogole to przebudzilem sie grubo po 4 rano :D Mial ktos podobny motyw ? :) Pozdrawiam masz nieregulaminowy podpis, wiesz? o 4 jest jeszcze ciemno, wiec dla mnie to noc. ja mialem kiedys takie akcje, ze ogladalem ze znajomymi tydzien w tydzien Ally McBeal w poniedzialki na Polsacie i zanim skonczyla sie piosenka tytulowa opowiadalem im o czym bedzie odcinek i sprawdzalo sie co do joty. ale wtedy duzo cpalem i ogolnie podejrzewam grzyby o moje zdolnosci "wizjonerskie" innym razem wbieglem do morza kompletnie na waleta bo wydawalo mi sie, ze plaza jest pusta. nie byla. znowu za duzo narkotykow. wiec radze Ci jedno: odstaw to, co bierzesz, zacznij jesc zelki (najlepiej jakies kwasne Haribo) a wszystko minie. aha - przelecialem kiedys panienke na imprezie - ale potem okazalo sie, ze jej tam nie bylo. znowu te narkotyki. :mur: :mur: :mur: glupi watek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 przelecialem kiedys panienke na imprezie - ale potem okazalo sie, ze jej tam nie byloTekst miesiąca jeśli nie roku ;) Walnij go sobie do siga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Ten temat bedzie nominowal na najglupszy Topic 2006.Co do tematu to podobnie jest z lunatykowaniem. Taki lunatyk moze przez sen pojsc sie odlac do WC i wrocic do lozeczka jakby nigdy nic :lol: Ja na wlasne oczy nie widzialem wiec nie wierze. W te twoje pisanie przez sen rowniez nie wierze. Cos musialo Ci sie przysnic ;) ,albo za duzo drugow :D Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172596 podobny temat A co do takich zdarzeń to nie miewam. Zawsze potrafię panować na sobą. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172596 podobny temat A co do takich zdarzeń to nie miewam. Zawsze potrafię panować na sobą. ;) A tutaj tez podobny. ;] Hydra za malo czyta tweaka i nie pamieta topickow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Ten drugi to tak,ale ten 1 nie bardzo jest podobny.Myslalem nad nim ale to nie tak,a co do sytuacji to tak mialem.Poprostu jakbym podswiadomie to robil.Pewnie dlatego,ze zaznwyczaj malo co patrze na kllawiature jak pisze.A to jest fragment tego co napisalem przez sen: :P Hydro (3:58) ucze saie===szage Hydro (3:58) mycha ja zmykamn Hydro (4:07) ale na to jest sposob Hydro (4:08) wymysle na [pczekaniu I co - to po drugach,albo specjalnie napisane ?? A co do glupoty topiku to,moze troche na taki wyglada,ale w koncu to osla laczka,gdzie mozna sie wszystkim podzielic prawda ? :) Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 A co do glupoty topiku to,moze troche na taki wyglada,ale w koncu to osla laczka,gdzie mozna sie wszystkim podzielic prawda ? :) Pozdrawiam mi to wyglada na podniecanie sie nominacjami na najlepszy topic 2005 i wymyslanie na tej fali glupich tematow na sile, zeby w przyszlym roku wejsc do eliminacji ale ja juz nic nie biore wiec moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...