Crevw Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 lamerskie pytanie - czy stacionarne dvd potrafi odtworzyć filmy w divxie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Nie, tylko VCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wyszedl jeden model na swiecie. nawet 30 egzemplarzy sprowadzono do polski. cena chyba ok. 1300-1400 zl. Ale nie dekoduje wszystkich kodekow i chyba nie mozna wgrywac nowych. stacjonaran ps2 za to odtwarza wszystko... lacznie z divx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wyszedl jeden model na swiecie. nawet 30 egzemplarzy sprowadzono do polski. cena chyba ok. 1300-1400 zl. Ale nie dekoduje wszystkich kodekow i chyba nie mozna wgrywac nowych. stacjonaran ps2 za to odtwarza wszystko... lacznie z divx powaznie ???? 8O :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jak znam zycie to za rok 2 bedzie moglo tak jak ze ctacjonarnymi cd teraz z mp3 nie maja problema kwestia czasu ale perwa urzadzenie do ogladania dvd bedzi emoglo dekodowac obraz z "pirackiego skompresowanego dvd" ale mp3 to nic innego dla cda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 powaznie ???? 8O :roll:tak i to chyba gdzies w szwecji (nie azja). to nie jest przeciez problem, tak jak z mp3... tylko nie bylo dotad oplacalne. zobaczymy. a ps2 to tez powaznie odtwarza divxy. pozdarwiam, juz po wigilii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wyszedl jeden model na swiecie. nawet 30 egzemplarzy sprowadzono do polski. cena chyba ok. 1300-1400 zl. Ale nie dekoduje wszystkich kodekow i chyba nie mozna wgrywac nowych. stacjonaran ps2 za to odtwarza wszystko... lacznie z divx sorry, ze sie tak wyraze, ale to jest GOWNO PRAWDA dvd, obslugujace divx juz sa seryjnie sprowadzane do Polski i nie ma najmniejszego problemu, zeby takie dostac widzialem nawet w media markt takie cudo :) poza tym moje dvd odtwarza oprocz vcd, svcd :), ale troche zaluje, bo moj starszy mogl kupic z divx, ale wysprzedane byly ;( ( nie mowie o tym z media marktu ) no nic i tak jestem zadowolony i kazdemu polecam dvd ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ciekawe co mówicie, nie wiedziałem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no to w końcu jak jest????? może jakieś konktretne modele??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 powaznie ???? 8O :roll: tak i to chyba gdzies w szwecji (nie azja). to nie jest przeciez problem, tak jak z mp3... tylko nie bylo dotad oplacalne. zobaczymy. a ps2 to tez powaznie odtwarza divxy. pozdarwiam, juz po wigilii? tiaa karpik zjedzony :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no to w końcu jak jest????? może jakieś konktretne modele??? ehh wyrzucielm reklamofke media markt tam to bylo kosztowalo ok 1900zl niestety nie pamietam modelu ani firmy ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 już wiem..... jest to model Kiss DP400 - dekoder Sigmy, oparty na chipie EM8500 (taki jak w X-Card, następcy RealMagic Hollywood+) - odtwarza DVD, MP3, MP4, WMA etc. Reszta to typowy "osprzęt" - napęd DVD Toshiby - nie odtwarza divx 3.11 , ale to jest podobno kwestia firmware..... i to jest właśnie to DVD z MM , a i nie ma obsługi napisów, ale to tesz kwestia fw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wyszedl jeden model na swiecie. nawet 30 egzemplarzy sprowadzono do polski. cena chyba ok. 1300-1400 zl. Ale nie dekoduje wszystkich kodekow i chyba nie mozna wgrywac nowych. stacjonaran ps2 za to odtwarza wszystko... lacznie z divx sorry, ze sie tak wyraze, ale to jest GOWNO PRAWDA dvd, obslugujace divx juz sa seryjnie sprowadzane do Polski i nie ma najmniejszego problemu, zeby takie dostac widzialem nawet w media markt takie cudo :) poza tym moje dvd odtwarza oprocz vcd, svcd :), ale troche zaluje, bo moj starszy mogl kupic z divx, ale wysprzedane byly ;( ( nie mowie o tym z media marktu ) no nic i tak jestem zadowolony i kazdemu polecam dvd ;] dobra, ja czytalem o tym w necie ze 3dni temu, ze przyszlo gdzies 30 sztuk (moze 300), firma jakas z kosmosu. po 1. nie podnos glosu. po 2. widzialem wiele cudow w mediamarkt po 3. poprzyj to skanem, albo linkiem, bo jak zaczynasz mowic, ze ktos pisze "gowno prawde" to wypadaloby zapodac jakies dowody swojej racji. po 4. kazde dvd odtwarza vcd i svcd, nie masz sie czym chwalic :roll: pozdrawiam i bez konfliktow chociaz w Swieta prosze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wyszedl jeden model na swiecie. nawet 30 egzemplarzy sprowadzono do polski. cena chyba ok. 1300-1400 zl. Ale nie dekoduje wszystkich kodekow i chyba nie mozna wgrywac nowych. stacjonaran ps2 za to odtwarza wszystko... lacznie z divx sorry, ze sie tak wyraze, ale to jest GOWNO PRAWDA dvd, obslugujace divx juz sa seryjnie sprowadzane do Polski i nie ma najmniejszego problemu, zeby takie dostac widzialem nawet w media markt takie cudo :) poza tym moje dvd odtwarza oprocz vcd, svcd :), ale troche zaluje, bo moj starszy mogl kupic z divx, ale wysprzedane byly ;( ( nie mowie o tym z media marktu ) no nic i tak jestem zadowolony i kazdemu polecam dvd ;] dobra, ja czytalem o tym w necie ze 3dni temu, ze przyszlo gdzies 30 sztuk (moze 300), firma jakas z kosmosu. po 1. nie podnos glosu. po 2. widzialem wiele cudow w mediamarkt po 3. poprzyj to skanem, albo linkiem, bo jak zaczynasz mowic, ze ktos pisze "gowno prawde" to wypadaloby zapodac jakies dowody swojej racji. po 4. kazde dvd odtwarza vcd i svcd, nie masz sie czym chwalic :roll: pozdrawiam i bez konfliktow chociaz w Swieta prosze :wink: darujmy sobie dzisiaj te przepychanki :) a taa propo... za 45 mn bede gadal z psem ;) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 darujmy sobie dzisiaj te przepychanki :) a taa propo... za 45 mn bede gadal z psem ;) :lol: :lol: :lol:ja z dwoma :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Po diabla komu divx w dvd ? Przecierz DVD kupuje sie dla jakosci (obrazu i dzwieku).... divx jakosciowo jest do d*** na maxa przecierz.... Powyzej 17" monitora pixeloza i wogole syf, dzwiek do chrzanu... ehh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 well ... powyżej 17" monitora ... a widziołeś kiedyś na telewizorze przez wyjście TV ? bo ja tak, i zakładając brak płytki DVD na DivX-a bym się skusił ... szczególnie takiego na 2 CD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 wszystkie pseudo sprzetowe DVD sa oparte o kradziony kod Mplayera - firma ktora zrobila ten kodek (kosc dekodujaca) ma sprawe w sadzie , zlodzieje #$%###% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 wyszedl jeden model na swiecie. nawet 30 egzemplarzy sprowadzono do polski. cena chyba ok. 1300-1400 zl. Ale nie dekoduje wszystkich kodekow i chyba nie mozna wgrywac nowych. stacjonaran ps2 za to odtwarza wszystko... lacznie z divx sorry, ze sie tak wyraze, ale to jest GOWNO PRAWDA dvd, obslugujace divx juz sa seryjnie sprowadzane do Polski i nie ma najmniejszego problemu, zeby takie dostac widzialem nawet w media markt takie cudo :) poza tym moje dvd odtwarza oprocz vcd, svcd :), ale troche zaluje, bo moj starszy mogl kupic z divx, ale wysprzedane byly ;( ( nie mowie o tym z media marktu ) no nic i tak jestem zadowolony i kazdemu polecam dvd ;] dobra, ja czytalem o tym w necie ze 3dni temu, ze przyszlo gdzies 30 sztuk (moze 300), firma jakas z kosmosu. po 1. nie podnos glosu. po 2. widzialem wiele cudow w mediamarkt po 3. poprzyj to skanem, albo linkiem, bo jak zaczynasz mowic, ze ktos pisze "gowno prawde" to wypadaloby zapodac jakies dowody swojej racji. po 4. kazde dvd odtwarza vcd i svcd, nie masz sie czym chwalic :roll: pozdrawiam i bez konfliktow chociaz w Swieta prosze :wink: elo :] napisalem przeciez sorry na wstepie :P heh to nie mialo byc obrazliwe no co ty ;) poza tym nie chwale sie, ze moje dvd odtwarza svcd czy vcd, bo nie ma czym :) teraz dvd to juz zaden luksus podobnie jak komora ;], wiec nie mam sie czym chwalic, podalem to tylko informacyjnie, bo nie kazdy moze o tym wiedziec, ze jak dvd odtwarza vcd to od razu svcd ;) niestety nie mam skanera, ale jako dowd moze byc to, ze Zenus tez juz to znalazl ;) poza tym nie podnosilem glosu... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Sprzet istnieje i jest nawet porzadny - w końcu to prawie Toshiba, tylko cena zaporowa jak narazie... chociaż o dziwo za granicą bynajmniej nie jest tańsze... A po co??? Jak ktoś nie ma kompa a ma dostep do divx..... w końcu to prawie to samo jak oglądanie przez TV-out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Sprzet istnieje i jest nawet porzadny - w końcu to prawie Toshiba, tylko cena zaporowa jak narazie... chociaż o dziwo za granicą bynajmniej nie jest tańsze... A po co??? Jak ktoś nie ma kompa a ma dostep do divx..... w końcu to prawie to samo jak oglądanie przez TV-out sa tansze i to niekdy duzo tansze :) oczywisice jesli jest promocja mowie o naszych zachodnich sasiadach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 widziałeś jakiś sklepik interbetowy w de..... ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 elo :] napisalem przeciez sorry na wstepie :P heh to nie mialo byc obrazliwe no co ty ;) poza tym nie chwale sie, ze moje dvd odtwarza svcd czy vcd, bo nie ma czym :) teraz dvd to juz zaden luksus podobnie jak komora ;], wiec nie mam sie czym chwalic, podalem to tylko informacyjnie, bo nie kazdy moze o tym wiedziec, ze jak dvd odtwarza vcd to od razu svcd ;) niestety nie mam skanera, ale jako dowd moze byc to, ze Zenus tez juz to znalazl ;) poza tym nie podnosilem glosu... ;] lajt i sorki tez za zla troszke wole. Tan nawiasem mowiac dla zaspokojenia mojej i pewnie innych ciekawosci moglbys puscic jakis link. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 http://divx.pl/forum/viewtopic.php?t=2936 - im chyba można zaufać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...