partyboy666 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam, mam pewien problemik z zakupem plyty glownej... niektore sklepy podaja ze plyta posiada 4 porty sata (bez 2 w nazwie) a w opisie ze transfer sata tej plyty to 3Gb/s, czy to znaczy ze plyta posiada sata2?? dodam ze ten sam sklep w innej (najczesciej sporo drozszej) plycie podaje wyraznie ze posiada 4 porty sata2 o transferze 3Gb/s .... Jak to jest z tym sata ?? czy np. TA plyta posiada sata2 ?? PS: moze glupio to wszystko wyglada ale mam taki problem :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ehh a od czego sa strony producentow i google :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 producent podaje ze plyta posiada 4x sata 3gb/s.. mi wystarczy jak ktos kto sie zna na forum wyjasni mi czy to jest sata2 czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...