Jacek198 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Czy wiecie coś na temet dysków z SerialATA kiedy będą w polcse ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 najlepeij zeby nigdy , bo to tylko marketing spowodowal wymyslenie tego standardu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Juz sa na sirrus.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 SerialATA to dobry wymysł che se właśnie dysk kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jezeli Ci chodzilo o sirius.pl to tam ich nie widze.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Juz sa na sirrus.plCoś mi sie zadje ze nie ma takiego adresu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 SerialATA to dobry wymysł che se właśnie dysk kupić :) a masz płyte z obsługa sata?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A ja mam jedno pytanko - czy obecny standard SATA instalowany a płytach będzie później zgodny z SATA-II i III?! Bo jeśli nie to zupełnie się nie opłaca kupować płyt z Serialem skoro oferuje identyczną wydajność co UDMA 133. Ja tam czekam na te dwa następne SATA - to będzie dopiero rewolucja (300 i 600MB/s) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Moj blad bezposredni link: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5304&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jezeli Ci chodzilo o sirius.pl to tam ich nie widze.. :/A ja widzę. Jest to Seagate Barracuda V 80GB, który można zamówić przez telefon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Dodam tylko, że ten dysk jest troche drogi w porównaniu do zwykłego i ja bym go nie kupił. Moim zdaniem nie opłaca się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 SerialATA to dobry wymysł che se właśnie dysk kupić :) a masz płyte z obsługa sata?? Własnie kupuje Asus A7V8X :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 To może się zastanowie jeszcze nad zakupem, ale dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 To co mnie skłoniłoby do zakupu dyski SerialATA to cieniutki kabelek połączeniowy, bo tasiemki to już mnie wqur@%%^&... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Nie zmieniajac niczego mozesz kupic specjalnie skrecane kable IDE cooler mastera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...