maxik Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam mam pytanko jaki wentyl das do AMD duron 1,30Ghr?? :blink: znajdzcie mi jakieś na allegro takie rzeby mi nie przegrzewał sie komp znajdzcie jakies najlepsze a ja sobie wybiore na którego mnie stac. Z góry POZRDAWIAM!! i czekam na odpowieć!!!! :D A i to są moje dane procka Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 1.30 GHz Internal Clock Maximum: 1.30 GHz External Clock: 100 MHz Socket Designation: Slot-1 Type: <unknown> Upgrade: Slot 1 Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: Pro2000+ CPUID: 0x00000671 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ile jeszcze podobnych tematów stworzysz?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Wiesz ile było już tematów o tym ??:> Wystarczy wpisać tam gdzie pisze Szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ile zamierzasz wydać na te chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxik Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ile zamierzasz wydać na te chłodzenie?Witam podaj mi wentylatory z radiatorami do 80 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 A od czego jest allegro?? Wejdz sobie i poszukaj sam i wszystko będziesz wiedział, ewentualnie wejdz na www.cooling.pl p.s no ale jak sie komuś chce to niech poszuka koledze maxik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...