str0ng Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 jaki zasilacz pod to? zeby mozna jeszcze bylo troche procka podrecic po zmianie plyty?? tak do 100zl Procesor:..........................Intel Pentium 4 1,8Ghz Northwood Płyta główna:....................Jetway P4XFA s478 Pamięć:...........................256 DDR(Kingstone) + 512 DDR Karta graficzna:.................Gigabyte Geforce 6200 Dysk twardy:.....................Maxtor 60GB Napęd optyczny:................LG 52x32x52 Zasilacz:...........................Codegen 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Modecom 350 GTF ? ;) Albo Fortron 400 W z Allegro :) Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Delta 350W :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam a co polecicie mi (jak w sygnaturce), jak narazie na codusia nie narzekam B) któryś z tych powinien wystarczyć, który będzie lepszy na mój konfig: Huntkey http://zenfist.pl/pID/164.htm Enermax http://zenfist.pl/pID/240.htm chyba ze macie inne propozycje ale ta cena to max w przyszłości dojdzie jakiś Seagate 120GB Baracuda i ewentualnie Radeon 9600 czy coś w tym stylu to max (to też prosze uwzdlędnić) z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 wes huntkeya ... wystarczy ci spokojnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Wzielem Fortrona 400W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Podepnę się pod temat choć zasadniczo powinien on być w "Co kupić' Otóż szwagier spalił Codegena 300 W, nic nadzwyczajnego wiadomo ile one są warte. Przekonałem go, że trza by zainwestować w coś lepszego. Jest skłonny wydać 200 PLN. Raczej nie będzie chciał kupować nic na Allegro, najlepiej gdyby mogli mu coś ściągnąć w sklepie w mieście gdzie mieszka. W ostateczności może przekonam go do zakupów u Zenfista :) Jego konfig podobny do mojego (mobo to samo) - patrz sig Tyle, ze u niego tylko jeden HDD, za to ma tuner satelitarny Barton 2500+, ale słabiej kręcony niż mój T-bred. U niego R 9600 XT 2 X 512 Mb Geil Znalazłem takie propozycje w ofercie Zenfista: HuntKey HK-350AP za 159 PLN Aerocool Aeropower Black Line 350W za 159 PLN a może wystarczy Tagan TG330-U01 Black za 194 PLN ?? A może szukać czegoś mocniejszego tańszych marek? A chciałem się upewnić, z tych tańszych do użytku nadają się: Delta i Fortron ?? Nie pokręciłem nic?? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 fortron/delta 350w styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 fortron/delta 350w styknieCzyli te tańsze marki dobrze zapamiętałem ? :) Jeśli to Fortron i Delta to może nawet na 400 W modele w tej kwocie starczy, w końcu może zechce jeszcze cos do swojego PCeta dołożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 modecom mc-400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 mam fortrona 400w i jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...