p4w Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 witam ! zamierzmam nabyc kombajn [router, switch, modem i accespoint w jednym] do neostrady wstepnie moj wybor padl na D-LINK DSL-G604T, aczkolwiek po lekturze komentarzy - http://sklep.benchmark.pl/pelny_11214.html - zaczynam miec pewne watpliwosci myslalem tez nad LINKSYS WA354G, PLANET ADW-4301A czy ASMAX Ar-804gu nie ukrywam ze przede wszytskim zalezy mi na stabilnosci i pewnosci pracy urzadzenia - chce zeby bylo w 100% samowystarczalne po jego konfiguracji [samo sie 'podnosilo' po zaniku sygnalu czy braku pradu] etc. ktory z tych / ew innych kombajnow mozecie polecic ? z gory wielkie thx za odp pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 mysle ze nikt nie wezmie odpowiedzialnosci na siebie polecajac jaki sprzecior musisz poczytac troche testow ale generalnie Linksys i Dlink robia dobre maszynki ale nie te z dolnej polki cenowej jesli jest duzo kasy i tylko do domu to to bedzie OK a jak do firmy i duzo kompow jakis wymahgania to Cisco 3Com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) mysle ze nikt nie wezmie odpowiedzialnosci na siebie polecajac jaki sprzecior musisz poczytac troche testow Nie do konca sie z toba zgodze... Ja od dluzszego juz czasu mam mozliwosc sprawdzenia roznego rodzaju sprzetu w tym i routerow. Z calej kolejki tych ktore wymieniles polecilbym Ci Linksysa !!! Jezeli chodzi o DLinka to wg mnie dobre ale awaryjne... Bardziej zawodne sa routery Planeta... Pozdroo djminner Edytowane 5 Stycznia 2006 przez djminner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...