Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moze ktos z posiadaczy radka 8500 le herculesa podesle mi backup swojego DZIALAJACEGO biosa? bede bardzo wdzieczny. moj mail den@op.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Den wysłałem Ci Biosa, którego wczoraj wgrywałem u siebie i działa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Iglak, flashowałeś tym biosem odemnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 jade na biosie od Vengeance'a i co moge powiedziec to to, ze zajebiscie sie kreci karte na tym biosie i wyniki tez sa niezle.krece poprzez biosa uzywajac progza rad edit. narazie wszystko wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 jak Ci się kręci?? Jaki masz wynik w 3D Marku na podkręconym procu i grafie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 9,7k 8O :P wykrecilem pamiec i rdzen na 300 mhz na pamieciach mam radiatory calkiem spore. rdzen chlodze standardowo. jad wyzej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 wow 8O muszę założyć na swoje tez i dac jakiś nawiew, a na gpu jakiegos wb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 rdzen 300 pamiec 320 i zaczely sie artefakty. teraz robie test 310/310 moze pojdzie. zajebiscie kreci sie biosem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 max co poszedl to 310/310 :P calkiem ladnie http://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=5439631 w koncu mam compare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Iglak, flashowałeś tym biosem odemnie??Jeszcze nie i nie wiem czy się zdecyduję - Den miał z nim jaja! Den albo Vangeance poślijta mi tego waszego biosa!!! iglakipl@poczta.onet.pl A propo, nie jest to czasem bios z Herca 8500LE 128MB 250/250??? Tu jest taki: http://www.radeonthetop.com/bios.php?cat=Hercules Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 tak zachwalacie tego biosa Tez bym prosil, bo za 2 tygodnie kupuje ta karte marcin_gps@go2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Marcin za 2 tygodnie to znajdziemy lepszy :twisted: a pozatym mi sie tak nei kreci na 285miałęm artefakty ale nie dawałem zadnego chlodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a ndx tak zachwalał swojego gosu build by ati z 3.6ns i wykrecil go ciut wjecej niz Den ;pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 dobra panowie :P wyslalem wam ja dawajcie na bierzaco wyniki ja narazie nie bawie sie w ex o/c bo mi nic nie daje z takim porocem ale jak wymienie to tez zapodam porządne radiatory i bedzie ql :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a Den grzeją ci sie mocno te radiatory od pamieci gpu chlodzisz standardowo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 i jakiego masz herca 64/128 bo ten 128 ma lepsze pamieci 3.6ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Den, odpal jakiegoś tweakera i zobacz jakie masz ustawienia domyślne ( kręcisz biosem więc powinieneś mieć 310/310 ), bo jednak wydaje mi się to troche dużo jak na pamięci 4 ns, nawet z radiatorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 (edytowane) Ja tez poprosze tego biosika!!!z gory dzieki!! Edytowane 12 Stycznia 2015 przez siwaski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mam herculesa 64 mega 4 ns kostki z radiatorami tt, na rdzeniu standardowy wentyl. program rage 3d pokazuje mi defoultowo w tej chwili 299,3mhz rdzen i pamiec. tez mysle ze to dosc duzo ale tak pokazuje :P w biosie ustawilem 300 mhz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a jakie ustawiłeś timingi tym radeditem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 czy to nie troche ryzykowne krecic biosem bo jednak nie defaultuja ci sie po restarcie siwas moge ci wyslac ale nie polecam ci jak masz sapphire chociaz kto wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 timingi sa "normal" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 btw siwas trzymasz nagrzewnice za oknem nie boisz sie ze ci zamarznie i bedziesz mial "cpu and board up in smoke" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 WYSYLAJ!!!Zobaczymy:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Den skad masz radiatory ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Juz raz zamarzla i 1700Xp @ 2200 poszedl sie jeac;-( ale teraz dolalem troche petrygo czy cos takiego i smiga- no problem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Den skad masz radiatory ??? kupilem dwa zestwy do chlodzenia ramu tt i mam 4 niebieskie radiatorki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A gdzie trzeba maznac olowkiem zeby zmienic napiecie?Robiliscie to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 siwas ok np den gdzie kupiles radiatorki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ok mam ten biosik.Tylko mam pytanie czy ja cos pojdzie nie tak to czy jest jakas mozliwosc aby nagrac spowrotem stary,dzialacy bios??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...