Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 wtedy bierzesz druga karte (pod pci) i wgrywasz az do skutku i zgraj sobie swoj stary bios programem RadEdit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Aha czyli wsadzam 2 grafiki i ustawiam wtedy w biosie zeby dootowal z pci anie z agp??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Spoko no to slasciach!e:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 zapodaj wyniki potem i pelna spec. karty c ya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 zupelnie nic sie nie zmienilo oprocz przeklaman na tescie NATURE . :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi i denowi wszystko chodzi cacy :P ale muwilem ci raczej taknie rob lepiej palnil tam org bios Ati le lub nie zalezy czy uda ci sie podkrecic do 275/275 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 U mnie pamieci wywalaja sie juz przy 260-265, jestem ciekaw ile moglbym je podciagnac po vmodzie .A wlasnie czym przylkeic radiatorki na mem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A czy blok wodny przykleic to gpu klejem termoprzewodzacym???A jak wtedy go zdjac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 qrde skad wy macie te fajne radiatorki na pamieci i jak to sie ma do gwarancji zosyaja jakies slady ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 WItam Takie lamerskie pytanko nie chcemi sie czytac tego wszystkiego z kad moge sciagnac bios do radka 8500LE HERCULESA i jak to r8500le ma 250/250 jak zmienie bios to bede mial 275 /275 jak to zrobic????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Radiatorki mozna kupic np. Tu. Te od TT są na jakiejś tasmie samoprzylepnej, więc nie powinno być śladu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mozesz to zrobic na dwojaki moze nawet trojaki sposob bios'a z mojego moge ci wyslac jest nowy i dobrze sie na nim kreci... potem mozesz go podkreacac biosowo tzn modyfikowac bios'a karty przez program radedit czyli jest to takie podkrecanie "na stale" ale 280/280 lub 275/275 nie masz sie raczej czego pbawiac 2gi sposob poprostu wlaszujesz tym biosem co ci wysle alb znajdziesz jaki org ati LE i wlączasz power stripa or sth i jedziesz w gore i wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a propos ndx'a, cos sie nie stara ze swoim sklepem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 NDXXXX co z twoim sklepem ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 heh to bym musial wydac razem 50zl za jakies nedzne radiatorki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mozesz to zrobic na dwojaki moze nawet trojaki sposob bios'a z mojego moge ci wyslac jest nowy i dobrze sie na nim kreci... potem mozesz go podkreacac biosowo tzn modyfikowac bios'a karty przez program radedit czyli jest to takie podkrecanie "na stale" ale 280/280 lub 275/275 nie masz sie raczej czego pbawiac 2gi sposob poprostu wlaszujesz tym biosem co ci wysle alb znajdziesz jaki org ati LE i wlączasz power stripa or sth i jedziesz w gore i wszystko... oki to moj adres pablo163@wp.pl a jak bys mogl mnie dokladna instrukcje jak to zrobic w biosie porzestawiac tym programem itp na mailu dopisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 możesz pociachać jakiś stary radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 przynajmniej 2 radiatory ;p hyba kupie titana wezme sobie wentyl i potne na zyletkie :wink: czyt. radiatory ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja mam blok z cpc odetne gore i potne dol na kawalki nakleje na kosci i bedzi chlodzenie good . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 IMHO to nie zda egzaminu, niby jak to sobie wyobrażasz? jeśli dobrze zaqmałem to chcesz przylepić blaszki do pamięci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja wyciagnalem radiatory ze starego zasilacza. Ladnie wyszlifowalem i przyznam, ze moj mx hulal, oj hulal, do momentu az przestal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 IMHO to nie zda egzaminu, niby jak to sobie wyobrażasz? jeśli dobrze zaqmałem to chcesz przylepić blaszki do pamięci??jesli to do mnie to co ty gadasz pewno ze zda na klej termo przewodzacy miedziane radiatorki sukces na 99% a to metoda prub i bledow nie mozna :) cd radek sie przecierz nie spali a wrecz odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 IMHO to nie zda egzaminu, niby jak to sobie wyobrażasz? jeśli dobrze zaqmałem to chcesz przylepić blaszki do pamięci??jesli to do mnie to co ty gadasz pewno ze zda na klej termo przewodzacy miedziane radiatorki sukces na 99% a to metoda prub i bledow nie mozna :) cd radek sie przecierz nie spali a wrecz odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ale nie bedziesz miał zeberek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ale odprowadzenie ciepla bedzi jush dobre jak by nie bylo lepsze to bez zombkow nish alu z zombkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 lepsze alu zeberkami niz miedz bez, powierzchnie oddawania ciepła zwiększysz bardzo mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 oj nie byl bym taki pewien nie chce sie klucic sprawdze i Ci napisze ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 to się przekonasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 8328 to chyba troche ciach!wy wynik w 3d marku przy kompie jaki mam.:-( No nie????Ja go zwiekszec??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...