Vengeance Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hmm no ja wiem zajebisty to on nie jest ale zauwaz ze na 10k mozez liczyc dopiero gdy wykrecisz przynajmniej[b/] pamieci na 280 i dobry i core na 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a ndx tak zachwalał swojego gosu build by ati z 3.6ns i wykrecil go ciut wjecej niz Den ;pp Nom strasznie zachwalalem zacznijmy od tego ja ma stanadrt chlodzeni on ma radiaotry na pamieciach a ja nie ! i ostatnie wiesci odmnie karta chdzi bez arty efektow 325/325 i moe pojdzie wiecej niechce naginac,,,,,, ale ma 3 lata gwranacji wiec bede prubowal jak zaloze radiatory to pojdzie wyzej,,,,,,,, ale juz nie dlugo bede zachwala bo kupile drugie R9700 i sprzedaje swojego radka ! Sprzadam R9100 builit by ATI 128mb 3,6ns Infineon BGA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a propos ndx'a, cos sie nie stara ze swoim sklepem. Widzisz nie staram sie hihi tak powaznie mam doemen mam bazy danych,,,,, mam juz skrypt prawie ukonczony ale nie pomyslalem inych sprawach ktore daja przeszkody wiec narazie zrobilem kilka tranazkacji zfiniszowane poszly ok ale email by emali nie przez sklep :-) jak ktos cos chce to nie ma prblemu z zamowieniem,,,,,,,,,,,,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Podkrecil bym ale wydaj mi sie ze bae vmoda ani rusz:-( A nikt nie chce mi napisac jak to sie robi;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a ciekawe wlasnie ile by mi poszedl po vmodzie ps chyba bylo gdzies pisane na forum co i jak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 szukalem chwilke ale nie znalazlem.Bylbym wdzieczny za podanie mi na talerzu:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ndx a jak to jest jak ci sie spali karta przez o/c to nei ma problemu ze wzrtoem :D ??? oczywiscie ani mru mru ze tak to sie stało ;p a ja teraz nei wiem czy to mozliwe ze radiatorki tyle daja bo den ma wykrecone pamieci do 300mhz a mi siada na 281 tzn artfacty w nie ktorych filmikach nature i vertexy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Update: Vengeance, dostałem pocztą pantoflową ;pp twój bios i jest jakiś postęp, pamięci poszły na dokładnie na 292,75, ale grzeją się jak cholera, myśle że po założeniu radiatorków poszły by coś koło 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 qrde a mi nei chca isc powyzej 280 bo juz sa male co prawda ale sa artefakty w 3dmark )): a core poszedl mi na 300mhz z malymi kropkami w pixel shader )): jakos wam sie na moim biosie lepiej kręci niz mi hyba cos jest nie tak ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ndx a jak to jest jak ci sie spali karta przez o/c to nei ma problemu ze wzrtoem :D ??? oczywiscie ani mru mru ze tak to sie stało ;p a ja teraz nei wiem czy to mozliwe ze radiatorki tyle daja bo den ma wykrecone pamieci do 300mhz a mi siada na 281 tzn artfacty w nie ktorych filmikach nature i vertexy Mowiels ze den prawie mnie pobil LOL a ty sobie zorb Vmoda, zaloz radiaitory pojdzie napewno wiecej heh ja narazie mma radka stanadrta zadnych do dodatkow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A w podpisie: EXTREME OVER CLOCKING by NDX :? :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ndx bo kiedys muwiles nei wiem kiedy nie dam ci dowodu w kazdym razie nie dawno ze masz wykreconego 305/305 ;pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Fajnie jesliktosmoglby mi podeslac ten biosik. Bede wdzieczny. Moj email: storm@chelmnet.pl (wkrotce mam zamiar zalozyc na karte wc + pelt 33W, a bez dobrego biosu ani rusz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ale się tu porobiło! Kurna net mi nawalił, ale już jest OK! twin wgrałem twojego biosa i miałem krzaczki w windzie, a w 3DMarku krzaczory (Den miał to samo)! Mam nadzieję, że chłopaki przysłali mi tego SuperHercBiosa (muszę zkonfigórować Outlooka) !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 hmm, dziwne :? ja go mam od pajacyka i działa normalnie u niego i u mnie, moze macie troche nowsze ( starsze ) karty, nie mam pojęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 twin wyślij mi tego biosa od Vanganca (mam go ale jest walnięty i nie chce się wgrać) iglakipl@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ndx bo kiedys muwiles nei wiem kiedy nie dam ci dowodu w kazdym razie nie dawno ze masz wykreconego 305/305 ;pp LOL nigdy tak nei pisalem na forum nie przypominam sobei zcekam na dowud a wyniki mojego oc najnowsze podawalem, cos nie ejst jasne nie rozumie tego postu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A w podpisie: EXTREME OVER CLOCKING by NDX :? :lol: :wink: Twin a ty jakis nie wyrzyty jestes ?? hmm po oc nabijasz posty co ty w tym dziwnego widzisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 BIOS jest dobry, tylko jego nazwa jest za długa ( ma pow. 8 znaków ), i dos rżnie głupa :wink: musisz zmienić na krótszą, wtedy wszystko pójdzie ok, ale na wszelki wypadek i tak ci wysłałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A w podpisie: EXTREME OVER CLOCKING by NDX :? :lol: :wink: Twin a ty jakis nie wyrzyty jestes ?? hmm po oc nabijasz posty co ty w tym dziwnego widzisz ? Po piersze nie nabijam pstów, a po drugie to był joke, napisałeś ze nie masz zmodyfikowanego radeona i wogóle go nie kręcisz, a w podpisie EXTREME OVER CLOCKING by NDX. Nie bierz tak wszystkiego na poważnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A w podpisie: EXTREME OVER CLOCKING by NDX :? :lol: :wink: Twin a ty jakis nie wyrzyty jestes ?? hmm po oc nabijasz posty co ty w tym dziwnego widzisz ? Po piersze nie nabijam pstów, a po drugie to był joke, napisałeś ze nie masz zmodyfikowanego radeona i wogóle go nie kręcisz, a w podpisie EXTREME OVER CLOCKING by NDX. Nie bierz tak wszystkiego na poważnie. hmm napisalem ze nei ma zmodyfikowanego bo to peawda,,,,,, zadnycgo vmoda - radiatorkow nic a ze nie krece nei przypominam sobie zebym tak pisal jak bym nie krecil to by nie bylo mnie na forumm luzik nie zorozumiel tego posta,,,,,,,, ale szkoda ze oftopic robimy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 BIOS jest dobry, tylko jego nazwa jest za długa ( ma pow. 8 znaków ), i dos rżnie głupa :wink: musisz zmienić na krótszą, wtedy wszystko pójdzie ok, ale na wszelki wypadek i tak ci wysłałem.Dokładnie tak było, ale dałem radę! Na razie wykręciłem 275/270 i wynik 3DMarka jest taki, jak na starym biosie z taktowaniem 275/250 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 bo to wina proca poprostu karta jest za mocna na ten procesor bo to wina proca poprostu karta jest za mocna na ten procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wyciagnalem parszywe 10k!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Den ladnie ladnie to na tym moim biosie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 cos jest nie tak, Ty na procu 1666 masz 10 k a ja mam 9400, dziwne, jedyne wytłumaczenie widze w ilości ramu, ale żeby aż taka różnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Den, mozesz wrzucić tylko 128 Mb i zrobić test?? najlepiej najpierw na ustawieniach karty 293/293, a potem na 300/300. Byłbym rad gdybyś to dla mnie zrobił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 twin wiesz w czym moze byc roznica w tym ze on ma puszczona wieksza magistrale 150 tym samym wiekszy transfer pamieci.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wyciagnalem parszywe 10k!! :twisted: mozesz apodac link bo chce zobaczec jakie sa wyniki na poszczegulnych testach,,,, gratulacje coraz lepiej ci idzie ,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 hmm zrob nmoda to bedzie ladny wynik ! i zobaczymy jednak hercuelesa karty sa sa niezle trzeba przyznac upss wynik jest w podpisei nie widzialem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...