Den Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Den ladnie ladnie to na tym moim biosie ? taaa na Twoim biosku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 link do compare mam w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 twin wiesz w czym moze byc roznica w tym ze on ma puszczona wieksza magistrale 150 tym samym wiekszy transfer pamieci..tyle, że ja mam jednak zegar sporo wyższy, a on ma magistrale odemnie wyzszą tylko o 7 mhz. Poczekamy, zobaczymy, może jednak Den spełni moją prośbe... Pamięc u mnie lata asynchronicznie na 333 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Den, mozesz wrzucić tylko 128 Mb i zrobić test?? najlepiej najpierw na ustawieniach karty 293/293, a potem na 300/300. Byłbym rad gdybyś to dla mnie zrobił :D dzis testowalem jakies 2h juz mam wszystko wyczajowne jak i co ustawic, zeby byl maksik :P ale juz nie mam ochoty testowac dalej - zmeczenie jutro jak wstane to chetnie testne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Den a jak z aretfaktami czy ty uwazasz sa udane podkrecenie jak ci sie nie zawisi czy wypatrujesz artefaktowbo mi powyzej 280 mam w pixel shader adv pixel shader i vertex shader ))): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jak sie artefakci to lipa :? ja jak wykrece wiecej pamiec niz 308.25mhz to juz sie sypie :cry: ale do tej wartosci jest oki. mam radiatorki moze to jest roznica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 moze i tak musze sobie zalatwic radiatorki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 robcie v mody nei czekac to sie zacznie ladnie krecic zreszta swoja strona radiatory tez potzrebne hmm musze sobie zmontowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 szkoda ladnej 3 letniej gwary na jakiegos v-mod'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a jak ci sie pokazuja artrfakty to w szczegolnosci w jakich demcha w marq? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 szkoda ladnej 3 letniej gwary na jakiegos v-mod'a Hmm szkoda nie szkoda krecic chcesz to musisz cos poswiecac ale twoja sprawa :-)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak dla mnie to szkoda dla tych 5-7proc "niszczyc karte" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 hmm nazywasz to niszczeniem nie wiem tak ajk mowilem twoj wyburrr jak bym mial prpblem zpodkrecaniem odrazu robil bym moda ale mozesz miec racje wiec nie robb :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 nDx wiem moj wybor i ja tego robic nie bede nawet z tego powodu ze nawet jak spale ja bez v-moda mimo ze to trdune to moge ja zwrocic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Vengeance albo den, podajcie link do strony z ktorej mozna sciagnac ten bios, lub przeslijcie go na storm@chelmnet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 tego biosu nigdzie nie da sie sciagnac on jest jakis dziwny bo dostalem go azem z karta i w dodatku m,a domsylnie 250/250mhz ... :P Denowi kreci sie dobrze mi troche gorzej nie wiem z czego to wyniika Den daj mi dokladny link do sterow alb wyslij na maila ktorych uzywasz wezme sobie odtworze ghostem sys i wyprubuje ... thxnn a Handel wysle ci moze dzisiaj albo jyutro ten bios.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ok dzieki, bede czekal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksk Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 oryginalnego biosa do herculesa 8500le domyślnym z taktowaniem 250rdzen/238pamięc (to jest ten bios który nie umożliwia kręcić karty), obecnie używam biosa od oryginalnego ati 7.008 275/275, lecz wydajnośc podobna jak na 250/250, dlatego chciałbym wgrać ten bios od herca 250/238 aby jak najmniej obciążać kartę, a mieć dobrą wydajność (może nawet taka jak na nowym biosie 275/275) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...