dzooma Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Siema szukam słuchawek do mp3 playera. Cena max 100zł Lubie basy i sopran. podobaja mi sie takie słuchawki http://1klik.pl/sklep/Sluchawki_stereo_bez...4/c581/p617522/ Co o tym myślicie? Może co innego polecicie? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Chcesz aby łądnie wyglądały czy ładnie graly ? Jeśli lubisz bass to mam tylko jedną opcję :Koss spark the plug, 70 zł inaprawde super sprzęt, sam posiadam i jestem happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) i to i to :) nie chce dousznych mam sluchawki typu koss the plug i mi uszy rozwalają pozatym wypadają mi z uszu wole cos "z pałąkiem" Edytowane 4 Stycznia 2006 przez dzooma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Co to znaczy typu? Znaczy, że masz douszne? Gwarantuje Ci że kossy nie wypadną Ci z uszu nawet na największym rollercosterze :) Miałes kiedyś w uszach steppery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) TAK nie chce słuchawek dousznych dla tego "nauszne" mialem cos takiego : http://sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=1246 graja b.ladnie ale sluch troszku niszcza.. :P Edytowane 5 Stycznia 2006 przez dzooma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jakbyś mógł przeznaczyć troszkę więcej pieniędzy, to kup Sony MDR-G52. Polecam. Jak szukasz basu, to lepiej nie znajdziesz... jakość dźwięku super, soprany też... na bank będziesz zadowolony Właściwie, to nie wiem ile one teraz kosztują... może są tańsze niż 100zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...