BikerBo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 czesc wszystkim, mam teraz kompa jak w opisie, mam troche kasy zeby ulepszyc kompa, normalnie chcialem kupic procka lepszego na to 478 i xp-120 + fander, czytam i czytam i wszedzie magiczna liczba 939, sam pomyslalem ze czemu by nie, lecz nie wiem czy oplacalna jest zmiana przy poich funduszach ? mam na zmiane na 939 (mobo, proc, cooler) okolo 900zl + tyle ile wezme za abita is7 prawie nowego, czyli mam jakies 1100 zl, zeby poczuc moc 939, rozumiem ze nie bede musial wymieniac ramu, grafiki ani czegos innego, chcialbym miec mobo z AGP i PCI-e, bo w przyszlosci moze bede w stanie kupic grafe na PCI-e, a teraz mam 9600pro :P co myslicie o tym, wykonalne ? odrazu mowie ze nie chce semprona, tylko najlepiej athlona venice, bo same superlatywy slyszalem :) napiszcie cos prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Opteron 144 S939 - 699 zł Asrock Dual Sata 2 - 225 zł Frezer - 70 zł Razem około 1000 zł. Opteron ma rdzeń San diego taki sam jak Atchlon 3700+ czyli ma 1 mb cache. Asrock ma AGP i PCX i jest wogule super ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 a moze warto poszukac jakiegos selekta venica ? po ile schodza mniejwiecej ? male pytanko :) jest jakies DFI z AGP :(((( ? chyba nie za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 a moze warto poszukac jakiegos selekta venica ? po ile schodza mniejwiecej ? male pytanko :) jest jakies DFI z AGP :(((( ? chyba nie za bardzo DFI LanParty UT nF3 Ultra-D - mam, nie narzekam, oc jak na DFI (bardzo dobre), max vdimm 3.2v, tylko cena jest nieciekawa (ja dałem 479) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ale dfi nie ma pci-e asrock jest podobno niezły a zawsze możesz zmienic po dopływie funduszy (procka chyba tez możesz sprzedać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 przezyje bez tego pci-e, na ine sie w obecnych czasach krecą venice 3000+ jak kupie nowy w sklepie ?? jest jakas pewna wartosc ? czego szukac ? jakies konkretne oznaczenia ? tygodnie, rewizje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Może Manchester od PITera, albo selekt venica, chociaż opteron kręci sie tak z 2.8ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 dobra, proca mozna powiedziec ze chyba bede mial :) teraz mi tylko poradzcie mobo najlepiej agp, ale przezyje tez te pci-x, najlepiej do 500zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 DFI NF4 Infinity, kosztuje około 400zł a jest swietną płytą do kręcenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16985 chyba super ? pozatym to jaka grafa pci-x do 400zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...