wilczek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jak w temacie, ostatnio mi jakoś go wywiało a teraz potrzebuje. Chodziłem po kolegach to wielkie 8O o co ich pytam :( ech te dzisiejsze czasy :? Może nie bedzie nawet potrzebny bo mam taki problem: Musze sformatować dokładnie wszystkie partycje. wzucam plytke instalacyjna od Win 98 uruchamiam wiersz polecen wpisuje Format c i posze mi ze ni ma takiej komendy lub bledna nazwa pliku. Wiem ze musial bym miec najlepiej dysk startowy ale mam spalona stacje dysków wiec nic by mi nie pomogło. Dlatego mysle zeby wrzucic NC na jakis dysk uruchomic go i pokoleji sformatowac wszystkie partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jeżeli dobrze rozumiem to powinieneś zrobić tak: uruchom komputer z obsługą cdromu -> [litera napędu cdrom]: (przechodzisz na cdrom) -> cd win98 -> format c: (lub inny dysk jaki chcesz sformatować) -> pifko :wink: -> gotowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 tez tak myslalem dopuki nie spróbowałem nie wiem czemu ale nie ma polecenia format i nic nie da sie zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 sprawdź czy na twojej płytce z windowsem w katalogu win98 jest plik format.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no niby jest ten pliczek ale jak chce sformatowac dysk to nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 to może ci prześle ten pliczek. będziesz go mieć na jednej partycji, sformatujesz drugą, potem przerzucisz plik na sformatowaną i formatujesz dalej. Co ty na to??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 bardzo chetnie -> wilczek69@wp.pl z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 poszło, sprawdź i napisz czy się udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a nie lepiej z dyskietki startowej wina 98?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a jak chcesz nc, to sie odezwij, mam wersje 5.0 gdzies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a nie lepiej z dyskietki startowej wina 98?? :) Jasne , kolego, zamnim cos odpowiesz , przeczytaj poprzednie posty, zwlaszcza autora topicu ! :evil: prosze : Wiem ze musial bym miec najlepiej dysk startowy ale mam spalona stacje dysków wiec nic by mi nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 oki dzieki za ten pliczek, pomogło ale teraz mam koope roboty z instalowaniem od nowa programów :| okazało sie że ten pliczek na plytce byl uszkodzony i dlatego nie chcialo wczesniej dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 co ty byś bezemnie zrobił :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 co ty byś bezemnie zrobił :D :wink:znalazł inną :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...