asdf123 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Wiecie jakie najlepsze stery do radka 9600 Pro 128 RAM od Power Color ? Jak wiecie to pomozcie ?! Bo musze kuzynowi takie cos zainstalowac i nie wiem jakie stery do tego dziadka najlepsze, a chce zeby mu nowsze gry pochodzily. :P Edytowane 4 Stycznia 2006 przez asdf123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 z tego co wiem to catalysty 5.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jak miałem 9600 Pro to np GTA San andreas najlepiej chodziło na Omegach 26.42 (Caty 5.6) ale mimo wszystko nie da sie powiedziec które stery sa najlepsze, najlepiej gdybys wziął do kolegi kilka sterów i potestował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 OMEGA 2.5.97a - stestowane - polecone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 No tak ale ty masz Radka 9700 Pro a on ma 9600 Pro, a te karty lubią raczej troszke inne stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 To przeczytaj w moim topicu o 9700PRO opinie posiadacza 9600PRO na temat tych omeg ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muldzio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) tylko i wylacznie takie stery... OMEGA 2.5.97a tak jak pisal wzreszta @s0named Edytowane 11 Stycznia 2006 przez muldzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a ja mam najnowsze i nie nazekam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Więc jak to jest. Ostatnio wyszły Catalysty 6.4 Opłaca je się na R9600Pro instalować czy lepiej jakieś starsze, typu polecane wyżej Omegi. ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ja zawsze instaluje najnowsze a to dlatego że co z tego że na starszych mam wiecej 3Dmarków jeśli w nowszych grach są za to gorsze. No chyba że grasz tylko w jedną grę to wtedy dobierz odpowiednie dla niej. I jeszcze jedno - przynajmniej dla mnie różnica jest na tyle marginalna w grach że nie wiem czy jest sens zawracać sobie tym wszystkim głowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Jak sie spisują wam Catalysty 6.4? I jak Catalyst Control Center? W końcu zrobili z tego cokolwiek użytecznego i bez błędów??? Czy nadal ma full błędów i pożera połowe zasobów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Mi na radku 9550xt (efektywnie 96pro) najlepiej spisywaly sie 5.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaryzykowalem i jestem juz po zmianie na 6.4 I co? Szok. W ounter-Strike 1.6 przyrost ponad 25 klatek w porównaniu ze starszymi (5.11 i inne)! Nie patrzyłem innych gier ale jestem mile zaskoczony. i mam pytanie. Czy właczac Catalyst A.I., i jesli tak to czy advanced czy standard? Do czego słuzy ta opcja? Dodatkowo jeszcze zastanawiaja mnie opcje w menu API Specific. Które wlaczyc a ktore nie? I jak one działają i co robią? Przypominam ze mam Radzia 9600Pro pełnego (400/600) Z góry dzieki za odpowiedź!!! Będę bardzo wdzieczny za pomoc!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...