Macio19 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia bota dla Windowsa 2000. Zastanawiam się czy jest jakiś program do stworzenia bota do instalki Windowsa 2000 tak aby po sformatowaniu HDD instalacja uruchomiała się z płyty bez potrzebnych składników rozruchowych z FDD. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 jak już coś to boota... boot a bot to 2 różne rzeczy... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Przejęzyczyć lub pominąć literkę chyba można. Hmm zastanawiam się po co to skomentowałeś? Jeżeli chciałeś wtrącic komentarz to mogłeś także napisać coś na temat mojego zapytanka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) 2x sie przejęzyczyć to już nie przejęzyczenie tylko wieksze prawdopodoieństwo niewiedzy... W ten sposób chciałem jedynie zasygnalizować Ci iż popełniłeś błąd zadajac pytanie... a tym samym teoretycznie możesz ograniczać możliwość uzyskania odpowiedzi. Problem dzisiajszych ludzi jest taki, że nie potrafią zadawć precyzyjnie pytań i się dziwią ze potem spzedawcy w sklepach się z nich smieją.. i drwią :) Przejęzyczyć lub pominąć literkę chyba można.no wałśnei nei za bardzo.. bo to zmienia postać rzeczy. Pomiń sobie 1 literkę (lub zastąp inną) jak wpłacasz pieniadze na konto... zobaczymy czy tak można :wink: a odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam.. dlatego też nie udzieliłem jej w 1 moim poście... Spróbuj zmienić słowo BOT na BOOT w topicu, a nóż ktos znający się na rzeczy to dojrzy.. Ja np myślałem ze masz zamiar pisać bota - czyli program udający człowiaka... więc pomyśl o tym... Edytowane 9 Stycznia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 @PelzaK za duzo slow za malo konkretow :P do tworcy prosze http://www.wwchosting.net/bootdisk/makebt32.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...