Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wyda się wam to pewnie głupie ale mam taki glupi dylemat, w którym raczej nie ma dużego związq jednego z drugim ale dla mnie raczej istnieje. Chodzi mi o to, co mam zrobić czy kupić sobie dysk twardy na co narzekam (że mam za mały) od 3 lat (2,8GB-sypiący się) czy grafikę (patrz. config) która chyba strasznie na gwałt nie musi być wymieniona choć jak widze te gry w 16 bitach te cool 3d z dlugim renderingiem i 3d studio max to...epfff no ale nic...co mi poradzicie. jesli poczekałbym na grafę jeszcze ok. 6 miesięcy---to znacznie spadnie cena radka 9500 Pro ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie grasz duzo i nie zalezy ci na cyferkach w 3DMarku to kup dysk. Chyba proste, aczkolwiek ja bym kupil grafe.... ta riva to konkret syf :) bez obrazy :P

Co do syfa ...to wyrażam się o niej................z mniejshą ilością (zanikającego coraz bardziej do niej) szacunku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dysk

ps. cholernie krótka odpoweiedź :) Sam planuje wymianę swego dysku(IBM 40GB). Mój komp ma zbyt duze znaczenie sle wielu osób aby posiadal ten badziewiasty dysk ;) Mimo że jest bardzo szybki to takiWD 80GB z 8 MB pamięci powienien być znacznie lepszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja miałem ten sam dylemat :)

i kupiłem ... na raz RADEONA 9700PRO i WDC120 SE i jestem berdzo zadowolony :) :) :) :) ;P

i wydales na to ze 3000zloty a MACIEX tyle chyba nie ma - bo jakby mial to by nie zakladal topica raczej - wiec sie nie chwal...

:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MacieX spojz na swoj podpis i na to co napisales w czesniej ?? (chodzi o dysk :D )

soon oznacza wkrótce -- polecam jakies net-owe slowniki (bez obrazy)

Dlatego soon bo bede go mial w tym tygodniu :) czyli to Juz SOON-wkrótce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bylo tak dla żartu troche

a maciex to mój brat cioteczny i jade do niego dzisiaj na obiad więc sie na mnie nie obrazi :)

no nie wiem czy sie nie obraze. Po pierwsze to zjesz moj obiad :) po drugie skopie ci ****.. a tak serio to postaram sie pojechac jutro na gielde po ten dysk....co ty na to brat?? jedziesz ze mna ?? ty po Mx 700 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...